Interieurwereld: de mooiste merken onder één dak!

Meubelboulevard direct aan de A28 tussen Zwolle, Meppel en Hoogeveen

Het pand van Interieurwereld, gelegen direct aan de A28 (afslag de Wijk), is niet te missen. Ontdek de beste woonwinkel van het Noorden, met de mooiste woonmerken en het beste advies! Al meer dan 70 jaar kun je bij ons terecht om al jouw woonwensen uit te laten komen!

Ontdek al onze afdelingen

Dé woonboulevard van Drenthe: 10.000 m2 aan wooninspiratie

Wat je budget of woonstijl ook is, bij Interieurwereld vind je de mooiste woon- en slaapmerken onder één dak. Bij ons ontdek je meer dan 10.000 m2 aan meubelen, vloer- en raambekleding, bedden, verlichting en woonaccessoires. Deze zijn te bewonderen in mooie inspirerende stijlkamers. Interieurwereld heeft negen grote afdelingen: Pronto Wonen Meppel, Henders en Hazel, XOOON, Van de Belt Design met de mooiste designmerken, Feelings Wonen, de Relaxstudio, Woonsfeer Vloer- en Raambekleding, Auping studio en Morgana slapen.

Zoveel meubelen onderéén dak, daar kun jij als klant alleen maar van profiteren!Slaag je bij de ene afdeling voor een leuk woonprogramma, dan loop je bij de andere misschien wel tegen een mooie set bijzettafels of jouw droombank aan! Een ander voordeel? Bij Interieurwereld zijn veel meubels uit voorraad leverbaar. Hierdoor kan jij zo snel mogelijk genieten van een nieuw interieur!

Gratis interieuradvies

Bij Interieurwereld kun je terecht voor gratis interieuradvies. Of je nu gaat voor een compleet nieuwe inrichting of alleen hulp nodig hebt bij een kleine verandering, alles is mogelijk. Onze interieuradviseurs helpen je graag met het creëren van jouw droominterieur. In een 3D-programma geven we een beeld waarin verbeelding tot leven komt. Maak vandaag nog vrijblijvend een interieuradvies afspraak!

Plan direct een afspraak

Eigen bezorg-/montagedienst & vloerenleggers 

Interieurwereld biedt talloze opties om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken! Zo brengen onze bezorgers de nieuwe meubelen bij jou thuis en zorgen ze ervoor dat je er zelf zo min mogelijk werk van hebt. Ook bieden we een extra optie waarbij onze bezorgers de meubelen uitpakken, monteren en op de gewenste plek in het huis zetten.

Onze ervaren vloerenleggers komen de vloeren graag zelf bij jou leggen. Bij Interieurwereld ben je ook bij het aanschaffen van een nieuwe vloer verzekerd van vakmanschap en kwaliteit.

Al meer dan 70 jaar 

In 1951 begon familie van de Belt een klein dorpswinkeltje in de Wijk. Dat is waar het allemaal begon met het verkopen van huishoudelijke artikelen. De opening van onze winkel ging al snel in het rond. Steeds meer mensen leerden ons winkeltje kennen. Daardoor liep onze dorpswinkel als een trein. Na twee jaar zijn we verhuisd naar een groter pand aan de Dorpsstraat. Gaandeweg hebben we ons assortiment uitgebreid met kleding, woningtextiel en uiteindelijk met meubels.

De eerste meubelshowroom werd in 1968 gebouwd in de Wijk, op de plek waar nu Modewereld is gevestigd. In 1997 is de winkel in verband met ruimtegebrek de meubelzaak verhuisd naar Rogat-Meppel en heeft de naam Interieurwereld gekregen. In verschillende shop-in-shops worden in mooie stijlkamers in verschillende woonstijlen en voor verschillende budgetten de meubelen, verlichting en accessoires gepresenteerd. Van voordelig geprijsd tot exclusief design!

Team design

Al meer dan 70 jaar een begrip in de regio! Binnen Interieurwereld van de Belt, alles voor jouw woning op verschillende prijsniveau's, richt deze afdeling zich kwalitatief goede meubelen met vele mogelijkheden. We hebben een zeer ruime showroom met een grote opstelling van meubels. Je vindt er de mooiste meubels van de beste merken. Bekijk onze design collectie van onder andere LeoluxDesign on Stockbert plantagiePodeStudio HENK en EYYE!

Team Henders & Hazel - Feelings - XOOON

Ben jij op zoek naar trendy en moderne meubelen die perfect bij jouw stijl passen? Dan ben je op onze Henders & Hazel, Feelings en XOOON afdeling op het juiste adres! Bij alle drie de afdelingen kun je terecht voor mooie woonprogramma's, heerlijke banken, fauteuils en toffe accessoires! Kom langs en laat je inspireren!

Team Pronto Wonen

Op ruim 2.000 m2 staan in geweldige sfeerkamers alles wat Pronto te bieden heeft: een grote collectie hoekbankenfauteuilseetkamerstoelenkasten en natuurlijk veel accessoires. Voor originele en goedkope meubelen ben je bij Pronto aan het juiste adres. 

Team slapen

Interieurwereld is dé specialist op het gebied van slapen. Wij bieden diverse topmerken aan zoals: AVEK, Ergosleep, Morgana, Pullman en Tempur. Naast onze vernieuwde Morgana winkel, hebben wij de nieuwste Auping Studio van Drenthe! Hier ontdek je de gehele collectie van Auping, van bedden tot bedtextiel. Voor vakkundig advies en de laatste trends bij je bij ons dus aan het juiste adres!