Een fijn (thuis) gevoel creëren

Dat doen wij al jaren lang

In 1951 begon familie van de Belt een klein dorpswinkeltje in de Wijk. Dat is waar het allemaal begon met het verkopen van huishoudelijke artikelen. De opening van onze winkel ging al snel in het rond. Steeds meer mensen leerden ons winkeltje kennen. Daardoor liep onze dorpswinkel als een trein. Na twee jaar zijn we verhuisd naar een groter pand aan de Dorpsstraat. Gaandeweg hebben we ons assortiment uitgebreid met kleding, woningtextiel en uiteindelijk met meubels.

Onze eerste meubelshowroom werd gebouwd in 1968. Dit werd onverwacht zo’n groot succes dat we wilden uitbreiden. Uitbreiden met een winkel alleen gericht op meubels, slaapartikelen en woningtextiel. We beseften ons namelijk dat een fijn thuis niet alleen met een paar meubels gecreëerd kon worden. Zodoende begonnen we met de verkoop van kwalitatieve slaapkamerartikelen. Dit is het begin van Interieurwereld.

 

Wonen in al zijn vormen

Meerdere jaren gingen voorbij en we bleven steeds meer groeien. In 1997 verhuisden we dan ook naar ons huidige pand langs de A28 in Rogat. Als je bij ons de winkel inloopt, kom je gelijk in een grote hal terecht waar je keuze hebt uit maar liefst zeven verschillende afdelingen. Met een winkeloppervlakte van 10.000 m2 en zoveel verschillende afdelingen, is er voor ieder budget en woonstijl wel iets te vinden.

Maak het eigen, maak het persoonlijk, maak het uniek

Al meer dan drie generaties lang, helpen wij onze klanten met het creëren van een fijn thuisgevoel. Iedereen verdient het om op een fijne plek thuis te komen, ook jij. Want hoe heerlijk is het om na een lange dag thuis te komen op een plek waar jij je helemaal comfortabel en relaxt voelt?

Laat je inspireren, test verschillende banken of stoelen, ontdek bij welke stijl jij je thuis voelt. Veel meubels in onze winkel vallen geheel naar eigen wens samen te stellen. Je hebt keuze uit verschillende stoffen, kleuren, materialen en vormen.

Breng je verbeelding tot leven

Door al deze keuzes kun je door de bomen het bos bijna niet meer zien. En dat is begrijpelijk, maar je staat er niet alleen voor. Tezamen met onze ervaren medewerkers kun je op zoek gaan naar een passende oplossing. Jouw input vormt de basis voor ons advies.

Om welke reden dan ook, wij gunnen iedereen een fijn thuis. Daarom geven wij al vanaf het begin met veel passie en liefde gratis interieuradvies. De laatste jaren is het ook mogelijk geworden om een 3D-ontwerp te maken. Het brengt je verbeelding tot leven. Loop door je huis en beleef hoe het er in de toekomst uit kan zien!

Ontdek jouw slaap-dna!

Naast de ontwikkeling van 3D-tekeningen, is het tegenwoordig ook mogelijk om door middel van technologie je slaap-DNA te ontdekken. Bij ons kun je gratis een slaaptest laten doen. Aan de hand van deze test, kunnen onze ervaren medewerkers jou gericht adviseren zodat jij straks weer slaapt als een roos!

Boek een gratis slaaptest!

Team Feelings - Henders & Hazel - XOOON

Team Pronto Wonen

Kortom, bij ons koop je niet slechts meubelen. Nee, wij zorgen voor het totale plaatje; van het advies, styling, bezorgen, monteren tot repareren; wij doen dit met alle liefde voor jou. Onze bevlogen medewerkers willen jou voorzien van het beste advies; onze chauffeurs/monteurs zijn altijd druk in de weer om bestellingen te bezorgen op het afgesproken tijdstip en onze klantenservice draait op volle toeren.

Met veel kennis, passie en plezier zorgen wij er tezamen voor dat jij weer fijn kan thuiskomen. Dat doen wij al jarenlang en dat willen we blijven doen. Het blijft een grote uitdaging om continu mee te gaan met de nieuwste trends, maar dat maakt ons werk juist ook zo leuk. We weten natuurlijk niet wat de toekomst voor ons in petto heeft, maar één ding is zeker: onze droom is om te blijven groeien. Dat kan alleen tezamen met jou. Een thuis(gevoel) creëren doen we samen!