Interieuradvies op maat

3D interieuradvies

Nieuwe indeling, verhuizen of verbouwen? Onze interieuradviseurs zijn er speciaal om jou te helpen en bieden graag een advies op maat.

Bij Interieurwereld kun je terecht voor gratis interieuradvies. Of je nu gaat voor een compleet nieuwe inrichting of alleen hulp nodig hebt bij een kleine verandering, alles is mogelijk. In een 3D-programma geven we een beeld waarin verbeelding tot leven komt. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Plan direct een afspraak
 • 1

  Maak een afspraak voor interieuradvies

  Vul je gegevens en persoonlijke voorkeuren in via het afspraakformulier. 

 • 2

  Kennismaken

  We nemen enkele dagen voor het advies telefonisch contact met je op voor een intake. Hierin bespreken we je ideeën, wensen en tegen welke problemen je aanloopt. Daarnaast inventariseren we welke interieuradviseur het beste bij jouw stijl past.

 • 3

  Advies in de winkel

  Tijdens het gesprek in de winkel breng je samen met een gespecialiseerde interieuradviseur je woonwensen in kaart. Vervolgens ga je in onze showroom meubelen uitzoeken die het best bij jouw interieur passen. Bij een compleet materialen plan krijg je ook advies over vloeren en raambekleding.

 • 4

  Interieurplan

  De interieuradviseur maakt een plattegrond en neemt hier de gekozen meubelen en kleuren in op.  Aan de hand van de uitgebreide schets wordt er een levensecht 3D-interieurontwerp van jouw woning gemaakt. Zo kun je virtueel rondwandelen in je woonkamer of eetkamer en weet je precies hoe de nieuwe meubelen in jouw woning staan!

 • 5

  Styling service

  Zodra de meubelen zijn geleverd, bieden wij zelfs de optie om een interieurstylist aan huis te laten komen. Deze specialist maakt jouw interieur compleet door de ruimte af te stylen met diverse woonaccessoires.

Maak kennis met onze interieuradviseurs

Interieurwereld van de Belt beschikt over een professioneel team van interieuradviseurs en stylisten, die je graag helpen bij de inrichting van je woning. Tijdens een adviesafspraak ga je samen met één van onze interieuradviseurs aan de slag tot het realiseren van jouw droominterieur.

Hilde

Hilde

Interieurontwerper en -adviseur

Met ruime kennis van materialen, haar oog voor detail en gevoel voor kleurcombinaties maakt ze dagelijks mooie interieurs.

Jetze

Jetze

Interieurontwerper en -adviseur

Jetze is een echte professional en altijd op de hoogte van alle ins & outs op het gebied van meubels en inrichting.⁠⁠ ⁠

Dinly

Dinly

Interieurontwerper en -adviseur

Of je nou voor een kleine touch up gaat of een compleet nieuw interieur, voor Dinly is geen woonvraag te gek. ⁠

Elmer

Elmer

Interieurontwerper en -adviseur

Aan de hand van een paar simpele vragen, kan Elmer je direct het juiste meubel adviseren!

Mendy

Mendy

Interieurontwerper en -adviseur

Met haar ervaring en passie voor interieur tekent ze graag prachtige 3D tekeningen voor jouw nieuwe of bestaande woning.

Marloes

Marloes

Interieurontwerper en -adviseur

Voelt jouw huis nog niet als een thuis? Marloes helpt je graag met het afstylen van jouw interieur!

Het beste interieuradvies van Drenthe en Overijssel

Onze interieurontwerpers helpen je graag met interieuradvies op maat. Zij zetten al hun kennis van kleuren en materialen in en combineren deze met jou persoonlijke voorkeuren. Samen komen jullie tot een prachtig en compleet plan voor jouw interieur. 

Maak direct een afspraak

Veel voorkomende vragen

Wat kost interieuradvies?

Bij Interieurwereld van de Belt kun je terecht voor gratis interieuradvies. Of je nu gaat voor een compleet nieuwe inrichting of alleen hulp nodig hebt bij een kleine verandering, alles is mogelijk. In een 3D-programma geven we een beeld waarin verbeelding tot leven komt. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Wat moet ik meenemen voor interieuradvies?

Om passend advies te kunnen geven, vragen wij het volgende om mee te nemen naar een adviesafspraak:

 • Plattegrond en afbeeldingen van de in te richten ruimte(s);
 • Afbeeldingen van het huidige interieur;
 • Beeldmateriaal van interieurs, woonstijlen en/of meubelen die je aanspreken.