Interieuradvies op maat

Welkom bij Interieurwereld, hét adres voor al jouw woonwensen en interieuradvies op maat! In 1951 zijn wij begonnen met een klein dorpswinkeltje in de Wijk, vlakbij Meppel. Door de jaren heen is dit winkeltje uitgegroeid tot een meubelshowroom van meer dan 10.000 m2, waar wonen, slapen, verlichting en alles wat daarbij komt kijken onder één dak te vinden is. 

Wij inspireren je graag met ons geweldige assortiment aan kwaliteitsmeubels in verschillende woonstijlen en prijsklassen. Het samen laten komen van diverse meubelen tot het interieur wat bij jou past kan een uitdaging zijn. Of je nu een nieuwe bank of tafel toevoegt aan je huidige interieur of voor een geheel nieuwe inrichting gaat, onze interieurontwerpers helpen je hier iets moois van te maken. Neem contact met ons op of plan een afspraak voor interieuradvies op maat in met een van onze interieurstylisten.

Interieuradvies in 3D

Interieuradvies in 3D

Het kiezen van een nieuwe bank of eettafel die helemaal past bij je interieur kan best lastig zijn. Onze interieurontwerpers helpen je met interieuradvies op maat. Met speciale software maken wij een 3D visualisatie van jouw woning. Zo kun je virtueel rondwandelen in je woonkamer of eetkamer en weet je precies hoe jouw nieuwe bank in jouw woning staat! Geniet van een kopje koffie in onze lounge terwijl we de nieuwe opzet bespreken. We nemen de tijd voor jullie.

Een inrichting die past bij jullie wensen

Kun jij wel wat interieuradvies gebruiken bij de keuze tussen al die verschillende stijlen? Plan dan een afspraak in met een van onze interieurstylisten. Zij zetten al hun kennis van kleuren en materialen in en combineren deze met jouw persoonlijke voorkeuren. Samen komen jullie tot een prachtig en compleet plan voor jouw interieur! Bij Interieurwereld kun je terecht voor werkelijk ieder type meubel:

Kom langs of maak een afspraak voor interieuradvies

Heb je een vraag over een van onze producten of wil je graag interieuradvies? Onze winkel is 7 dagen per week geopend en in onze webshop kun je 24/7 de nieuwste meubels en accessoires bekijken. Ben je bezig met het inrichten van je woonkamer of slaapkamer en kun je wel wat hulp gebruiken? Plan een afspraak in met een van onze enthousiaste interieurontwerpers!

Online interieuradvies

Kom je van ver, heb je weinig tijd of wil je in verband met de corona maatregelen liever online met onze stylisten in gesprek over jouw interieurwensen? Dat kan. Wij bieden ook online interieuradvies aan. Laat ons onder het kopje ´opmerkingen´ weten dat je interesse hebt in een online afspraak.

Maak je interieur compleet met een goed bed!

Naast interieuradvies biedt Interieurwereld ook slaapadvies aan. Met de Slaaptest in de unieke slaapcabine van Morgana ontdek je jouw persoonlijke SLAAP-DNA®. Zo vind je het perfecte bed dat aansluit bij jouw lichaam en slaapgewoontes én dat jouw interieur helemaal afmaakt!

Hilde

Hilde

Interieurontwerper en -adviseur

Met ruime kennis van materialen, haar oog voor detail en gevoel voor kleurcombinaties maakt ze dagelijks mooie interieurs.

Jetze

Jetze

Interieurontwerper en -adviseur

Jetze is een echte professional en altijd op de hoogte van alle ins & outs op het gebied van meubels en inrichting.⁠⁠ ⁠

Dinly

Dinly

Interieurontwerper en -adviseur

Of je nou voor een kleine touch up gaat of een compleet nieuw interieur, voor Dinly is geen woonvraag te gek. ⁠

Elmer

Elmer

Interieurontwerper en -adviseur

Aan de hand van een paar simpele vragen, kan Elmer je direct het juiste meubel adviseren!

Mendy

Mendy

Interieurontwerper en -adviseur

Met haar ervaring en passie voor interieur tekent ze graag prachtige 3D tekeningen voor jouw nieuwe of bestaande woning.