Raambekleding

Raamdecoratie is steeds belangrijker geworden als onderdeel van ons interieur. Het biedt privacy, isoleert, maar is vooral sfeervol. Raamdecoratie is verkrijgbaar in verschillende soorten, uitvoeringen en talloze kleuren. Je kan het heel erg makkelijk afstemmen op jouw wensen. Zoals je ziet is er keuze uit o.a. horizontale en verticale jaloezieën, plissés en dupligordijnen, vouwgordijnen en rolgordijnen.

Advies van onze specialisten

Een mooi interieur begint bij Interieurwereld! Laat je inspireren in de Luxaflex® Studio, waar onze experts graag met jou meedenken. Bij Interieurwereld van de Belt ben je verzekerd van een passend advies en van kwaliteit. We zorgen voor het totaal plaatje; van het adviseren, opmeten tot het plaatsen van de raambekleding. Plan vandaag nog een afspraak in met één van onze woonspecialisten en stel je vragen.

Plan direct een afspraak

Binnencollectie

Buitencollectie

Merken raambekelding

Ruim assortiment raamdecoratie

Naast gordijnen, inbetweens en vitrages, vind je bij Interieurwereld rolgordijnen, horizontale jaloezieën, shutters, plissés en duo rolgordijnen. Alle wensen op het gebied van raambekleding en raamdecoratie kunnen wij vervullen. Je hebt keuze uit zo’n 100 verschillende stoffen. Effen, verduisterend, lichtdoorlatend of ga je voor gordijnen met een leuke print? Raambekleding bepaalt in hoge mate de sfeer en maken de ruimte echt af. Laat je daarom goed adviseren, om zo het gewenste resultaat te behalen.

Raamdecoraties voor het hele huis

Je denkt al snel aan raambekleding in de woonkamer zodat je wat meer privacy creëert. Maar raamdecoratie kan je kwijt in elke kamer, omdat bijna iedere kamer wel een raam heeft. Denk aan gordijnen of jaloezieën in de slaapkamer, badkamer of in de keuken. Uiteraard wil je de raambekleding passend maken bij de stijl van de kamer. Daarom bieden wij vele verschillende opties, zodat je altijd iets kan vinden dat past bij jouw smaak.

Soorten raamdecoraties

Het kan best lastig zijn om geschikte raamdecoratie te vinden. Tegenwoordig is er ook zoveel keus en lijken veel raambekleding op elkaar, maar toch heeft elke raambekleding zo zijn eigen kenmerken. Daarom benoemen wij kort per raambekleding wat de voordelen en de kenmerken hiervan zijn. Op deze manier kan jij beter beslissen wat voor raambekleding er past bij jouw wensen.

  • Rolgordijnen – Dit zijn de wat meer standaard gordijnen, maar ze zijn tegenwoordig in zoveel verschillende keuzes verkrijgbaar dat ze in ieder geval niet saai zijn.
  • Duette® Shades – Dit zijn plissés maar dan met een dubbele laag. Veel mensen herkennen dit als een honingraat. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar het heeft ook een isolerend effect.
  • Plissé gordijnen– Dit is een gevouwen stof die je bijna overal in huis op kan hangen.
  • Jaloezieën – Vooral de horizontale houten jaloezieën is een veel voorkomende. Dit komt omdat hout een romantische sfeer geeft.
  • Vitrages – Dit wordt ook wel een glasgordijn genoemd door de dunheid van het gordijn.
  • Vouwgordijnen – Deze lijken op rolgordijnen, maar in dit geval wordt het stof niet gerold, maar opgevouwen.