Eetkamerstoelen

De eetkamerstoelen bij Interieurwereld Van de Belt zijn grotendeels naar eigen wens samen te stellen, zo past ons assortiment in iedere woonstijl. Voor de liefhebbers van zowel klassieke eetkamerstoelen als Scandinavische stoelen, maar ook alles daar tussenin, hebben we genoeg in ons assortiment. Kom het aanbod bekijken in onze 10.000 m2 grote woonwinkel, direct aan de A28 tussen Zwolle en Hoogeveen.

Lees meer

723 resultaten

Pagina
per pagina

723 resultaten

Pagina
per pagina

Eetkamerstoelen in vele varianten en stijlen

Interieurwereld heeft een zeer gevarieerde keuze aan eettafelstoelen. Er zijn diverse vormen, kleuren, materialen en poten mogelijk. Het kan soms een lange zoektocht zijn naar de voor jou perfecte eetkamerstoel, want de eetkamerstoel moet wel passen bij jouw interieur. Doordat je zoveel verschillende aspecten aan de stoel zelf kan bepalen, kun je de stoel omtoveren tot de perfecte eetstoel waar jij naar op zoek was!

De eettafelstoelen trend van nu

Een trend die je steeds vaker voorkomt, is om één model eettafelstoel in verschillende kleuren met elkaar te combineren. Dit zorgt voor een speels effect en daarnaast is het al helemaal handig als je niet kan kiezen tussen verschillende kleuren. Dus een win-win situatie!

Eetkamerstoelen combineren met…

Wat ook steeds meer voor komt, is het combineren van eettafelstoelen met eetkamerbanken en kussens. Kussens maken de eetkamerbank vooral comfortabeler en sfeervoller. In onze winkel staat van deze combinatie een voorbeeld.

Misschien als je door de winkel loopt, kom je ook wel een eetkamertafel tegen die je aanspreekt. Kijk gerust rond en neem plaats op verschillende eetkamerstoelen. Als je eenmaal zit, weet je al voldoende of die eetkamerstoel voldoet aan jouw comfort.

Overigens staan onze adviseurs altijd voor je klaar om met jou mee te denken. Ze begeleiden je door het proces wat je kan veranderen en geven hier deskundig advies in.