Poefen & krukjes

Een poef heeft een multifunctionele functie. Een poef is te gebruiken als een extra zitplek, is een comfortabele voetenbank en is eventueel te gebruiken als bijzettafeltje. Sommige poefen in ons assortiment hebben zelfs een afneembaar zitvlak. Dit creëert weer extra opbergruimte. Zeer handig dus! Een poef mag dus zeker niet ontbreken. Bekijk hieronder ons assortiment.

Lees meer

48 resultaten

Pagina
per pagina

48 resultaten

Pagina
per pagina

Multifunctionele poef

Poefen zijn dus niet alleen om op te zitten, maar ze kunnen ook goed als decoratie gebruikt worden. Ze komen in verschillende ruimtes goed hun recht, zoals in de hal, slaapkamer, kinderkamer of de woonkamer. Een bijzettafeltje, voetenbankje of een extra zitplaats is nooit verkeerd. Heeft een bovenstaande poef je aandacht getrokken? Kom langs in onze winkel en laat je ook inspireren door onze andere accessoires!

Poef, krukje of een hocker

Zijn bovenstaande items niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan nog even naar ons assortiment van de krukjes en hockers. Was je meer op zoek naar een voetenbankje? Dan past wellicht een hocker bij jou.

Vierkante poefen

Wie altijd heeft gedacht dat een poef rond hoort te zijn, heeft het mis. Tegenwoordig zijn er ook meer vierkante poefen beschikbaar, maar nog altijd blijft de ronde poef het populairst. Want dat is ook eenmaal wat de poef uniek maakt.

Poefen in onze winkel

Wil je graag meer sfeer creëren in je interieur? Dan helpt in ieder geval een poef, kruk of hocker hierbij. Ze zijn door de hele winkel heen te vinden bij verschillende studio’s. Hier kun je gelijk zien wat voor stijl er bij een bepaalde poef hoort. Naast de decoratieve poefen, kom je in onze winkel nog meer accessoires tegen die misschien bij de poef passen. Onze medewerkers staat graag voor je klaar en geven advies hoe jij je kamer sfeervol kan inrichten.

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan accessoires?

Deze bestaat uit: