Bartafels

De bartafels van Interieurwereld Van de Belt zorgen voor extra gezelligheid in de eetkamer of leefkeuken. Kies hieronder jouw favoriete bartafel of laat je inspireren in de winkel. Wij zijn 7 dagen per week geopend.

Lees meer

116 resultaten

Pagina
per pagina

116 resultaten

Pagina
per pagina

Waar plaats je de bartafel?

Op vele verschillende manieren kan de bartafel worden ingezet, multifunctioneel dus! De bartafel past vooral in de keuken of eetkamer. Aan het keukenblad kan de bartafel geschoven worden, net zoals dat sommige kookeilanden een zitplaats erbij hebben. Op deze manier kun je nog gesprekken hebben als je staat te koken.

Sommige mensen zien een bartafel ook als een hoge eettafel. Ze gebruiken de bartafel als hun eethoek. Tot slot kan de bartafel ook een hele leuke toevoeging geven onder de overkapping in de tuin. Vele variaties zijn dus mogelijk!

Welke bartafel past in jouw woonstijl?

Heb je de voorkeur voor een stoere uitstraling, zoals de industriële look. Dan past een bartafel gemaakt van metaal of hout erbij. Maar heb je meer een strak modern interieur, dan past de combinatie met een hoogglans bartafel er beter bij.

Bartafels en – krukken/stoelen

Barkrukken of barstoelen kunnen natuurlijk niet ontbreken voor het totaalplaatje. Barstoelen kunnen wat meer kleur en sfeer toevoegen aan het geheel. Het is heel bepalend wat voor design barstoel of barkruk je erbij kiest.

Weet je eigenlijk wel wat het verschil tussen een barkruk en barstoel? Het verschil is dat een barstoel een rugleuning heeft wat extra comfort met zich meebrengt. Het is aan te raden om voor een barstoel te kiezen als de bartafel in de keuken staat of als het echt als een hoge eettafel gebruikt wordt.

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan tafels?

Bekijk hier meer: