Klokken

Een klok is toch echt een onmisbare accessoire in je woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. Het is niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger in de ruimte. Bekijk hieronder ons assortiment van klokken. Van digitale of sfeervolle analoge wandklokken, Interieurwereld van de Belt heeft het allemaal!

Lees meer

33 resultaten

Pagina
per pagina

33 resultaten

Pagina
per pagina

Blijf bij de tijd met een klok

Wil jij graag bij de tijd blijven? Koop dan een klok. Tegenwoordig kijken veel mensen ook op hun mobiel om te kijken hoe laat het is. Maar toch is en blijft een klok een onmisbaar item. Je mobiel heb je niet altijd bij de hand, dus dan is het handig als je even snel op de klok kan kijken. Daarom is het aan te raden om de wandklok op een centrale plek neer te hangen.

Klok als wanddecoratie

Of ben jij diegene die op deze pagina kijkt omdat je niet weet hoe jij je kamer wilt inrichten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je weet vast wel wat je mooi vind, maar het daadwerkelijk inrichten is een ander verhaal. Onze medewerkers staan voor je klaar om met je mee te denken. Misschien keek je wel op deze pagina omdat je inspiratie op wilde doen om die grote kale wand aan te kleden. En inderdaad, dat kan prima met een klok! De wandklok kun je ook combineren met andere wanddecoraties of een schilderij.

Onze medewerkers adviseren je graag hoe jij meer sfeer en warmte in je huis kan brengen. Want het gaat erom dat jij je helemaal thuis voelt in je eigen huis. Want zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens anders.

Wandklok kopen

Als je bij de tijd wilt blijven, kun je het snelste online een wandklok bestellen bij Interieurwereld. Wij bieden klokken in verschillende groottes en stijlen. Daardoor is er bij iedere woonstijl wel een klok te vinden!

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan accessoires?

Deze bestaat uit: