Eettafels

De eettafel als centrale plek in je huis om gezellig samen te zitten of uitgebreid te tafelen. Bij Interieurwereld Van de Belt vind je eettafels in alle vormen en woonstijlen. Bestel jouw eettafel online of kom langs in de winkel. 

Lees meer

527 resultaten

Pagina
per pagina

527 resultaten

Pagina
per pagina

Eetkamertafels in diverse stijlen

Misschien weet je al precies wat je zoekt qua stijl of ben je juist nog in het diepe aan het zoeken? Er is tegenwoordig zoveel keus dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Maar geen zorgen, onze adviseurs staan voor je klaar om tezamen met jou op zoek te gaan naar de eetkamertafel die het beste bij jou past.

Ons assortiment eettafels bestaan uit verschillende materialen, afmetingen en kleuren. Qua vorm is er keuze uit de standaard rechthoekige eettafel of uit een ovalen of ronde tafel. Tegenwoordig komen ovalen eetkamertafels steeds meer voor. Een goede keuze als je een grote ruimte hiervoor hebt. Daarnaast geeft deze vorm net een extra touch aan de eetkamer. Door deze vele mogelijkheden, valt er altijd een eetkamertafel te vinden die bij jouw interieurstijl aansluit!

Eettafels combineren met…

Bij een eetkamertafel kunnen natuurlijk geen eetkamerstoelen ontbreken. Heb je hierboven al een eetkamertafel op het oog? Bekijk dan ook even onze eetkamerstoelen. Een andere optie is om de eettafel te combineren met een eetkamerbank en stoelen! Dit is een van de nieuwe woontrends die steeds vaker voorkomt. Het grote voordeel van de eetkamerbank is dat het sfeervol staat en gelijk extra zitruimte creëert. Wat wil je nog meer?

Neem een kijkje in onze winkel en doe gelijk meer inspiratie op. Of heb je bepaalde vragen over een eettafel of welk materiaal je het beste kan kiezen? Vraag advies aan onze interieuradviseurs!

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan tafels?

Bekijk hier meer: