Hockers (Fauteuils)

Van voetenbankje tot bijzettafel, met de hockers van Interieurwereld Van de Belt kun je alle kanten op! Wij hebben bijpassende hockers als luxe aanvulling op je fauteuil, hoek- of zitbank, maar combineren is ook mogelijk. Ontdek zelf de mogelijkheden of laat je adviseren in de winkel.

Lees meer

28 resultaten

Pagina
per pagina

28 resultaten

Pagina
per pagina

Fauteuil met hocker

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen?

Er zijn bepaalde aspecten waar je op moet letten bij het aanschaffen van een fauteuil, eventueel met hocker-voetensteun.

  1. Ten eerste is het belangrijk dat de zithoogte en zitdiepte goed aansluiten bij jouw lichaam om te zorgen voor optimale ondersteuning. Het grote voordeel van een voetenbank/hocker is dat deze te verplaatsen is. Voor diegene met langere benen kan de hocker verder weg staan dan voor diegene met kortere benen.
  2. Daarnaast is het belangrijk dat de fauteuil aansluit qua vorm en stijl bij de inrichting van je huis. Onze adviseurs denken graag met je mee en adviseren welke fauteuils het beste passen bij jouw aangegeven wensen.
  3. De bekleding speelt ook een belangrijke rol. Heb je voorkeur voor stof, microleer of echt leer? Deze keuze draagt ook bij of de fauteuil, met eventueel een hocker, aansluit bij jouw woonstijl.
  4. Tot slot is het goed om te bedenken wat de functionaliteit en gebruiksfrequentie van de fauteuil zal zijn. Wil je bijvoorbeeld regelmatig even een powernap doen, dan is het verstandig om ook hocker erbij aan te schaffen.

Laat je adviseren door onze ervaren adviseurs welke fauteuil met bijpassende voetenbank het beste bij jou past. Het is belangrijk om de juiste fauteuil te kiezen. Een verkeerde zithouding kan nek-,rug- en schouderklachten opleveren. Ervaar in onze winkel hoe het is om in een fauteuil met bijpassende voetenbank te zitten.

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan fauteuils?

Deze bestaat uit: