Hockers (Fauteuils)

Van voetenbankje tot bijzettafel, met de hockers van Interieurwereld Van de Belt kun je alle kanten op! Wij hebben bijpassende hockers als luxe aanvulling op je fauteuil, hoek- of zitbank, maar combineren is ook mogelijk. Ontdek zelf de mogelijkheden of laat je adviseren in de winkel.

Lees meer

36 resultaten

Pagina
per pagina

36 resultaten

Pagina
per pagina

Fauteuil met hocker

Aan het einde van een lange dag is het heerlijk om neer te ploffen in jouw eigen op maat gemaakte fauteuil. Op zoek naar ultiem comfort? Kies dan ook voor een bijpassende hocker om je voeten op te laten rusten! Een losse hocker is ideaal in gebruik en kan een mooie toevoeging zijn voor bij jouw fauteuil. Bovendien heeft een hocker meerdere voordelen. Zo is het losse voetenbankje makkelijk weg te zetten, maar is ook is het te gebruiken als extra zitplek of als bijzettafeltje.

Laat je adviseren door de ervaren adviseurs van Interieurwereld welke fauteuil met bijpassende voetenbank het beste bij jou past. Je kunt bij ons terecht voor verschillende hockers en fauteuils. Onder andere van merken zoals Leolux, Bert Plantagie, Stressless, Henders & Hazel en XOOON. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar om te helpen met het uitzoeken van de perfecte fauteuil met bijpassende hocker. Maak hier je afspraak voor persoonlijk advies.