Wandtafels

Op zoek naar een leuke wandtafel voor bijvoorbeeld achter de bank? Bekijk online een selectie van onze collectie of laat je inspireren in de winkel. Je vindt Interieurwereld Van de Belt direct aan de A28 tussen Zwolle en Hoogeveen. 

Lees meer

13 resultaten

Pagina
per pagina

13 resultaten

Pagina
per pagina

Wandtafels plaatsen in…

De sidetable komt goed tot zijn recht in verschillende kamers, zoals in de woonkamer, slaapkamer of in de hal. Een wandtafel helpt vooral bij het decoratief opvullen van de muur, maar daarnaast kan het ook een handige opbergfunctie hebben.

Sidetable als kaptafel

In de slaapkamer kan de wandtafel dienen als kaptafel/make-up tafel. Hier kun je bijvoorbeeld een spiegel boven hangen en je make-up spulletjes er opleggen. Bekijk ons assortiment voor een bijpassend krukje. Dit maakt je make-up tafel helemaal compleet!

Sidetable als bureau

Naast de functie als make-up tafel, kan de wandtafel eventueel ook gebruikt worden als bureau. Dit kan alleen als de wandtafel de juiste hoogte (ongeveer 75 cm) heeft om aan te zitten. Het is zeer handig om de sidetable als bureau te gebruiken als je een kleine en smalle kamer hebt. Het neemt namelijk weinig ruimte in beslag. Ook een handige optie om aan te denken bij een studentenkamer! Het is een manier om je ruimte efficiënt in te delen.

Tips om wandtafels te stijlen

Een wandtafel is bedoeld om aan te kleden met decoratieve accessoires. Hieronder enkele tips om je sidetable sfeervol en gezellig in te richten:

Hang boven de sidetable een poster, schilderij of een spiegel. Een poster of schilderij geeft extra sfeer in de woonkamer. In de slaapkamer kan de wandtafel dus ook gebruikt worden als make-up tafel. Dan past een spiegel er perfect boven. Of een spiegel boven de sidetable in de hal. Werp nog even een laatste blik in de spiegel voordat je weggaat. Ready to leave? Let’s go!

Verder is de sidetable aan te kleden met een prachtige vaas met bloemen, een sfeervolle lamp en enkele manden om meer opbergruimte te creëren.

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan tafels?

Bekijk hier meer: