Ontvang een dekbedovertrek cadeau

Ben je op zoek naar een nieuw bed, matrasboxspring of ga je de gehele slaapkamer (opnieuw) inrichten? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Maak eenvoudig online een afspraak voor slaapadvies en ontvang, bij aankoop vanaf €995,-, een gratis dekbedovertrek naar keuze*, ter waarde van €179,95!

Hoe werkt het:

  1. Maak een afspraak via onze afsprakenmodule
  2. Kies voor Morgana of Auping Studio
  3. Kies een datum en tijdslot
  4. Vul je gegevens in en ontvang een bevestiging per e-mail.
Interieurwereld
Interieurwereld
Interieurwereld

Alle bekende slaapmerken

Interieurwereld van de Belt is dé specialist op het gebied van slapen. Wij bieden diverse topmerken aan zoals: AVEKErgosleepPullman en Tempur. Naast onze vernieuwde Morgana winkel hebben we ook de nieuwste Auping Studio van Drenthe! Hier ontdek je de gehele collectie van Auping, van bedden tot bed textiel.

PROFESSIONEEL SLAAPADVIES

Interieurwereld beschikt over een professioneel team van speciaal opgeleide slaapexperts, die alles weten over de juiste slaapoplossing. Je kunt bij ons terecht voor persoonlijk slaapadvies en een digitale slaaptest. Onze deskundige slaapadviseurs Harold, Yvonne en Jeanette staan voor je klaar om het bed van je dromen samen te stellen. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Plan direct een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • Bij het maken van een online afspraak voor slaapadvies bij Morgana of onze Auping Studio, ontvang je één gratis dekbedovertrek naar keuze (ter waarde van € 179,95);
  • Bij een aankoopbedrag van minimaal €995,-;
  • Je ontvangt maximaal één gratis dekbedovertrek per adres;
  • Niet inwisselbaar voor voordeel op de aankoop of tegen contanten;
  • Geldig in combinatie met eventuele andere lopende acties.
  • Deze actie geldt niet voor showmodellen en geldt niet voor het outlet aanbod.