15% korting op de 6511 bank van Gelderland

Profiteer nu van 15% korting op de 6511 bank of fauteuil*, ontworpen door Jan des Bouvrie. Ervaar de tijdloze stijl en veelzijdigheid van deze Gelderland collectie, alleen nu met een exclusieve voorjaarskorting!

Bank 6511

De 6511 bank, ontworpen door Jan des Bouvrie in 2002, is een onmisbaar onderdeel geworden van de Gelderland-collectie. Met zijn veelzijdigheid past deze bank moeiteloos in elke interieurstijl. De kubistische vorm met de kenmerkende brede armleuning is een perfecte basis in elk interieur. De strakke lijnen van de 6511 komen het best tot hun recht wanneer hij gestoffeerd is met een rekbare stof.

Ontdek bank 6511

Gelderland - Furnitures for generations

Het duurzame merk Gelderland verkiest ambachtelijke fabricage bóven massaproductie. De kernwaarden zitcomfort, afwerking en duurzaamheid zorgen voor prachtige eindproducten. Kom langs in onze woonwinkel en doe inspiratie op. Onze speciaal opgeleide stylisten staan voor je klaar om het beste interieuradvies te geven.

Gelderland staat bekend om zijn unieke zitmeubelen, die geheel naar eigen wens samen te stellen zijn. Zo is er de keuze tussen verschillende soorten opstellingen, bekleding en poten. Door de talloze mogelijkheden past een meubel van Gelderland binnen elk interieur.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Geïnspireerd door de Gelderland collectie? Onze ervaren adviseurs staan klaar om je te assisteren bij het maken van de perfecte keuze voor jouw interieur. Ontvang advies op maat en ontdek hoe je de stijl en functionaliteit van Gelderland meubels naadloos in jouw leefruimte kunt integreren.

Plan direct een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • Geldig van 15 maart tot en met 20 mei 2024;
  • Ontvang 15% korting bij aankoop van een 6511 bank of fauteuil van Gelderland;
  • Niet geldig in combinatie met andere acties;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel.