20% korting op alle Luxaflex® horren

Maak je huis klaar voor de zomer met onze Luxaflex® horren! Geniet van frisse lucht zonder hooikoortsklachten, houd insecten buiten en profiteer nu van 20% korting op alle Luxaflex® horren*!

Horren op maat

In onze Luxaflex® Studio vind je de perfecte horren voor je ramen, waardoor je 's avonds heerlijk kunt slapen zonder last te hebben van insecten. Ongeacht het type raam bieden wij maatwerkoplossingen die perfect passen, van draaikiep-ramen tot ramen die naar buiten opendraaien of inzet horren.

Voor je deuren hebben we een breed assortiment horren, waardoor je van je tuindeuren een ware beschermpoort kunt maken, of het nu gaat om deuren die naar binnen of naar buiten draaien. Kom langs in onze winkel en laat je inspireren op het gebied van horren, zodat je straks ongestoord kunt genieten van een insectenvrij huis. Laat de zomer maar komen, op naar de zon en cocktails in de tuin! 

Horren, óók tegen hooikoorts

Voor wie tegen de zomer alleen maar met dikke, rode ogen en een verstopte neus in bed ligt, bieden horren een uitkomst. Speciaal voor mensen met hooikoorts zijn er horren met pol-werend gaas, zoals het innovatieve Poll-tex® van Luxaflex®. Dit geavanceerde gaas filtert maar liefst 90% van alle pollen uit de lucht, waardoor je thuis minder last hebt van hooikoortsklachten. Naast het buitenhouden van insecten, zorgen deze horren ervoor dat je ongestoord van frisse lucht kunt genieten, zelfs tijdens het pollenseizoen.

Advies van onze specialisten

Een mooi interieur begint bij Interieurwereld! Laat je inspireren in de Luxaflex® Studio, waar onze experts graag met jou meedenken. Bij Interieurwereld van de Belt ben je verzekerd van een passend advies en van kwaliteit. We zorgen voor het totaal plaatje; van het adviseren, opmeten tot het plaatsen van de raambekleding. Plan vandaag nog een afspraak in met één van onze woonspecialisten en stel je vragen.

Plan een afspraak in

*Actievoorwaarden:

  • Geldig vanaf 15 april tot en met 15 mei 2024;
  • Ontvang 20% korting op alle horren van Luxaflex®;
  • Niet geldig op reeds gedane bestellingen;
  • Niet geldig in combinatie met andere acties;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze winkel.