15% korting op je Gelderland bank

Dit is hét moment om je Gelderland bank een frisse make-over te geven! Je krijgt namelijk 15% korting op nieuwe stoffering van je bank*. Je bank is weer als nieuw en zal weer staan stralen in je interieur!

Hoe werkt het?

Kan jouw Gelderland bank wel een herstoffering gebruiken? Kom naar onze woonwinkel waar onze ervaren adviseurs je graag helpen bij het kiezen van de geschikte stof. Zodra je een keuze hebt gemaakt en we de bestelling hebben ontvangen, plannen we de herstoffering in. In de Gelderland fabriek wordt de bank gedemonteerd, materialen worden verantwoord hergebruikt of afgevoerd, en vakmensen voorzien de bank van nieuw binnenwerk en stoffering. Dit proces duurt slechts een aantal weken.

Furniture for generations

Gelderland staat sinds 1936 voor duurzaamheid, kwaliteit en comfort. Alle meubelen zijn handgemaakt en ontworpen door topdesigners. Veel modellen bieden de mogelijkheid om het comfort aan te passen aan persoonlijke wensen. De vulling is zorgvuldig geselecteerd voor optimaal zitcomfort. Bovendien kun je kiezen uit een uitgebreide collectie meubelstoffen en leder, of je eigen stof aanlevern.

Duurzaamheid

Gelderland meubelen gaan generaties mee en kunnen eenvoudig worden herbekleed dankzij een ingenieus hoezensysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om de bekleding te reinigen of te wisselen, waardoor het meubel met de tijd mee verandert. Gelderland maakt sinds 1936 dagelijks werk van hergebruik en recycling.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Bezoek onze woonwinkel en ontdek de Gelderland collectie. Hier kun je niet alleen proefzitten op de meubelen en de kwaliteit zelf ervaren, maar ook diverse stofstalen bekijken en voelen. Onze ervaren experts staan klaar om je te adviseren over de beste keuzes voor jouw interieur. Kom langs en ervaar het comfort en de kwaliteit van Gelderland meubelen zelf! Wil je zeker weten dat één van onze adviseurs voor je klaar staat? Plan dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in!

Plan direct een afspraak

*Actievoorwaarden

  • Geldig tot en met 15 juli 2024;
  • De korting is geldig op zowel de stoffering als het binnenwerk (schuim);
  • Actie is geldig op alle stof- en leersoorten uit de actuele Gederland stoffenlijst, ingezonden stoffen zijn uitgesloten;
  • Actie is geldig op alle Gelderland meubels uit de huidige collectie, oude modellen herstofferen we tot 10 jaar nadat ze uit collectie zijn;
  • Niet geldig in combinatie met de Gelderland Generations Inruilservice;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel.