Aantrekkelijke voorjaarskortingen tijdens de Spring Design Deals van XOOON

Het voorjaar is in volle gang en daarom kun je nu profiteren van de Spring Design Deals* van XOOON! Je profiteert aantrekkelijke voorjaarskortingen op de nieuwste designmeubelen van XOOON. Daarnaast krijg je gratis pocketvering bij aankoop van de mooiste designbanken!

Ontdek alle deals
Luxe zitcomfort

Luxe zitcomfort

Gratis pocketvering

Geniet nu van een tijdelijke dosis extra luxe zitcomfort! Tijdens de Spring Design Deals ontvang je kosteloos pocketvering bij enkele geselecteerde banken van XOOON. Deze vorm van comfort biedt extra ondersteuning, stevigheid en zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling. Zo kun je nog meer ontspannen op je nieuwe bank!

De actie voor gratis pocketvering geldt voor de volgende banken:

New arrivals

Armstoel Finn met draaifunctie

Op zoek naar een stijlvolle en comfortabele eetkamerstoel? Maak kennis met designstoel Finn! Deze armstoel is beschikbaar in zachte chenillestof met keuze uit 4 kleuren. Met zijn eigentijdse metalen onderstel en handige draaifunctie is Finneen slimme keuze, waardoor schuiven met stoelen aan de eettafel verleden tijd is.

Stoel Finn
Spring Design Deals van XOOON

Persoonlijk interieuradvies

Wil je graag een bank of kast van XOOON toevoegen aan je interieur, maar ben je benieuwd hoe dit meubel in jouw huis tot zijn recht komt? Geen zorgen, wij staan voor je klaar! Stap binnen in onze XOOON design studio, waar inspiratie en interieuradvies samenkomen. Maak een afspraak voor een persoonlijk 3D-interieurontwerp en laat je verrassen door de mogelijkheden die jouw huis biedt. Onze interieuradviseurs helpen je graag om jouw droominterieur werkelijkheid te maken!

Plan een afspraak in

*Actievoorwaarden:

  • Geldig van 25 april tot en met 22 mei 2024;
  • Niet geldig in combinatie met andere acties;
  • Gratis pocketvering is geldig op geselecteerde artikelen. De actie is niet gebonden aan een minimum bestedingsbedrag (geldig op ieder zit-element);
  • Vraag naar de voorwaarden in onze winkel.