Fanweken bij Stressless®: bespaar tot €300,-

Het zijn de Fanweken bij Stressless® en daarom bespaar je deze zomer tot €300,- op alle Stressless® Consul fauteuils, inclusief voetenbanken, Home Office en Power modellen*. Ontdek jouw nieuwe comfortabele plek voor de sportzomer, met snelle leveringen voor sommige uitvoeringen.

Stressless® Consul

Stressless® Consul, dé fauteuil voor wie op zoek is naar ultiem comfort. Met zijn klassieke stijl voegt hij zich naadloos naar elk interieur, en zodra je plaatsneemt, omarmt hij je met het vermaarde Stressless comfort. Een plek waar je altijd kunt ontspannen en genieten van rustige momenten thuis.

Ontdek de Consul fauteuil

Stressless® Studio bij Interieurwereld Meppel

Bij Interieurwereld van de Belt, dé woonboulevard van Drenthe, is een ruim assortiment aan Stressless® meubelen te vinden. Wij tonen een collectie van de nieuwste banken, stoelen en voornamelijk fauteuils. In een uitgebreide comfortstudio kun je in alle rust de verschillende meubelen testen. Dankzij de gepatenteerde functies zorgen de meubelen voor een optimale ondersteuning van het lichaam en bieden volkomen ontspanning. Echte ontspanning is de sleutel voor welzijn, geluk en gezondheid. Het is tijd voor jouw nieuwe lievelingsplekje: het is tijd voor Stressless®.

Uitstekende zitervaring met Noorse kwaliteit

Stressless fauteuils zijn ontworpen en vakkundig gefabriceerd in Noorwegen. De fauteuils zijn een waar technologisch hoogstandje. Van veelzijdige verensets tot schuim dat zich naar jouw lichaam vormt, elk aspect in de Stressless meubels is bewust ontworpen en gemonteerd om een uitstekende zitervaring te bieden. 

INTERIEURADVIES OP MAAT

Onze medewerkers staan voor je klaar om jouw te helpen bij het vinden van de perfecte fauteuil, bank of stoel voor jouwbehoeften. Ze geven je graag advies over de verschillende modellen, functies en mogelijkheden. Zo kun je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt.

De Stressless Comfortstudio is de ultieme plek om te genieten van ontspanning en advies. Kom langs en ervaar het zelf!

Plan direct een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • Geldig tot en met 31 juli 2024;
  • Geldig op alle Stressless® Consul fauteuils met voetenbank en de Stressless® Consul Home Office en Power modellen in alle kleuren, bekledings- en onderstelvarianten:
  • Niet geldig in combinatie met andere acties;
  • Niet geldig op reeds gedane aankopen en/of bestellingen;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze winkel.