Veel voordeel op geselecteerde collectie

Maak nu gebruik van fantastische aanbiedingen in onze Leolux Select Store en geniet van aanzienlijk voordeel op speciaal geselecteerde Leolux modellen* in verschillende stof- en ledersoorten!

Nederlands design: Leolux

Al bijna 90 jaar staat Leolux bekend om zijn mooie en bijzondere designmeubelen vol zitcomfort en kwaliteit. Dutch design, voor wie kiest voor een persoonlijk product met een verfijnde afwerking. Met oog voor detail en duurzaamheid zijn deze unieke meubelen van Leolux ontworpen door bekende designers zoals: Frans Schrofer, Christan Werner, Beck design, Gerard Vollenbrock en ontwerpstudio Truly Truly.

Leolux Select Store Interieurwereld in Rogat

Interieurwereld van de Belt is de één van de beperkte aantal dealers in Nederland die zich ‘Leolux Select Store’ mag noemen. Wij tonen een ruimere collectie in een onze Leolux Store. Wij zijn dé Leolux-specialist in Drenthe, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Het interieur is persoonlijk en daarom bieden wij interieuradvies op maat. De Leolux-collectie bevat meer dan duizend opties. De meubelen kunnen op maat gemaakt worden, zodat deze perfect passen bij uw eigen persoonlijkheid en smaak. Voor alle ins en outs van een Leolux-meubel, kun je terecht bij één van onze Leolux-specialisten. Dit kan in onze woonwinkel in Rogat-Meppel, nabijgelegen Hoogeveen en Zwolle.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Nieuwe indeling, verhuizen of verbouwen? Onze interieuradviseurs zijn er speciaal om jou te helpen en bieden graag advies op maat.

Bij Interieurwereld kun je terecht voor gratis interieuradvies. Of je nu gaat voor een compleet nieuwe inrichting of alleen hulp nodig hebt bij een kleine verandering, alles is mogelijk. In een 3D-programma geven we een beeld waarin verbeelding tot leven komt. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Plan direct een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • Profiteer van voordeel op geselecteerde Leolux modellen;
  • In diverse stof- en leersoorten;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel.