Adviseur Auping studio (parttime)

Wil jij Auping helpen om de wereld uit te rusten? Heb jij een warme, enthousiaste en authentieke persoonlijkheid en weet je hoe je een klik met mensen maakt? Ben je een kei in het stellen van de juiste vragen om zo tot een passende slaapoplossing te komen? En zit gastvrijheid in je DNA en voel je tegelijkertijd haarfijn aan wat iemand nodig heeft om tot een order te komen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aan de slag als adviseur voor Auping Studio Meppel, wat kun je verwachten?

Auping gelooft dat een uitgeruste wereld een betere wereld is. Een mooiere wereld. Daar kom jij in beeld. Want als Auping adviseur verkoop je niet slechts een bed, boxspring of matras, je verkoopt rust. Als adviseur heet je bezoekers van de Auping Studio op een gastvrije manier welkom, om ze vervolgens aan de hand van verschillende zones kennis te laten maken met het Auping merk. Tijdens het proefliggen, weet je met jouw kennis van ergonomie tot het beste advies te komen. Jouw oog voor design komt van pas wanneer je samen met de consument een droombed- of boxspring samenstelt met behulp van onze ontwerptool, de Auping Configurator. En onder het genot van een kopje koffie, kruidenthee of vers vruchtensapje breng je letterlijk rust door de wensen van de consument te vertalen naar een perfect passend aanbod.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

  • Ervoor zorgen dat elke bezoeker van de Auping Studio een warm welkom krijgt en op een gastvrije manier wordt meegenomen in het verhaal van Auping en de producten die het merk in de groene fabriek in Deventer maakt;
  • Wensen inventariseren en vertalen naar een passende slaapoplossing;
  • Het opstellen van offertes en het bestellen van de orders;
  • Er met oog voor detail voor zorgen dat de Auping Studio sfeer, kwaliteit en liefde uitstraalt, passend bij het Auping merk;
  • Maar natuurlijk bovenal ervoor zorgen dat klanten heerlijk slapen en met een goed gevoel terugkijken op hun bezoek aan de Auping Studio.

Wat zoeken wij:

Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding en bent communicatief vaardig, leergierig, flexibel, commercieel ingesteld en resultaatgericht. Daarnaast zit gastvrijheid in jouw DNA bent en ben je iemand die er zichtbaar van geniet om mensen blij te maken met een prachtig product van een kwalitatief, innovatief en duurzaam A-merk. Ervaring in de slaapbranche is daarbij mooi meegenomen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Daarnaast vind je het geen probleem op zaterdag en een aantal zondagen te werken.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende functie binnen een enthousiast en betrokken team;
  • Een goed salaris;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Ruimte om te leren en te groeien via Auping Academy.

Wordt jij onze nieuwe slaapadviseur?

Je kunt gemakkelijk en snel solliciteren via onze WhatsApp! App jouw sollicitatie en CV met recente foto naar +31 522 44 13 46. Stuur jij liever je sollicitatie via de mail? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in en wie weet tot snel!

Solliciteer hier!