Bedrijfsleider Feelings

Opleiding: MBO of hoger
Fulltime circa 39 uur per week

Ben jij een verkoper die zich kan verdiepen in de klant door goed te luisteren en ben je dan in staat je klant de juiste woonoplossing te presenteren? Dan ben jij degene die wij zoeken! Voor deze vacature zijn we op zoek naar een bedrijfsleider voor onze Feelings afdeling. Relevante werkervaring en opleiding is absoluut een pré. 

Werken als bedrijfsleider

Wanneer je bij ons komt werken, is geen dag hetzelfde. Als bedrijfsleider van onze Feelings afdeling ben jij medeverantwoordelijk voor de verkoop van de wooncollectie. Je bent actief op de winkelvloer, spreekt de klanten aan en luistert goed naar hun woonwensen en adviseert ze over ons uitgebreide assortiment.

Daarnaast zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en houdt zicht over de taken die gedaan moeten worden.

Je kunt verantwoordelijkheid nemen en in verschillende situaties ben je instaat om oplossingsgericht te handelen. Je bent hierin een prettige, oplossingsgerichte gesprekspartner.

Wat verwachten we van je?

  • Je beschikt over ervaring in de detailhandel (verkoop);
  • Je bent representatief, hebt goede contactuele en commerciële eigenschappen en leidinggevende ambities;
  • Je kunt de verkoopleider assisteren en ondersteuning bieden aan het gehele team en de organisatie van de winkel;
  • Je kunt goed luisteren naar de klant en zet de klant op de eerste plaats;
  • Het werken met verkooptargets is geen probleem voor je;
  • Je kunt goed zelfstandig werken binnen een team;
  • Je staat open voor feedback;
  • De handen uit de mouwen steken is heel normaal;
  • Je bent je ervan bewust dat jij degene bent die het succes bepaalt. Iedere dag wil je jezelf opnieuw bewijzen;
  • Werken op de koopavond, zaterdag en zondag is geen probleem.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een salaris met prima arbeidsvoorwaarden die passen bij je ervaring en je niveau. Je komt te werken in een prettige werkomgeving, binnen een hecht team. Wij bieden je de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen, om ervaring op te doen en om jezelf te ontwikkelen. 

Enthousiast geworden?

Voldoe jij aan bovenstaande eisen, heb je interesse en wil je kennis maken met ons? Je kunt gemakkelijk en snel solliciteren via onze WhatsApp! App jouw sollicitatie en CV met recente foto naar +31 522 44 13 46. Stuur jij liever je sollicitatie via de mail? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in en wie weet tot snel!

Solliciteer nu!