Moderne stadsvilla in Zwolle

Onlangs zijn Emiel en zijn partner Renée, samen met haar twee kinderen, verhuisd naar een schitterende stadsvilla in Zwolle. De woning is onder architectuur gebouwd en is gelegen aan de gracht. Interieurwereld kreeg de uitdaging om een onderscheidend, prachtig en comfortabel thuis te creëren, waarbij het doel was het gezin volledig te ontzorgen. Het resultaat? Een uniek interieur samengesteld uit zorgvuldig gekozen items van verschillende designmerken. Ervaar in onze blog de moderne sfeer van de stadsvilla en laat je inspireren door de perfecte balans tussen design en comfort, wat bijdraagt aan een gezellig thuisgevoel.

Interieurwereld
Interieurwereld
Interieurwereld

Woonwens: een huis waarin het hele gezin zich optimaal thuis kan voelen en trots op kan zijn

Voor Emiel en Renée was de wens helder: een onderscheidend, fraai en comfortabel huis, waarbij volledige ontzorging centraal stond. Luc, onze ervaren interieuradviseur, kende Emiel al vanuit een eerdere samenwerking en werd opnieuw gevraagd om het complete interieur te verzorgen voor hun nieuwe stadsvilla. De moderne woning, met zijn hoge afwerkingsniveau en luxe voorzieningen, vroeg om een doordacht ontwerp dat perfect aansloot bij de levensstijl van het gezin.

Belangrijk voor Emiel en Renée was dat het interieur niet slechts een momentopname zou zijn, maar een tijdloze uitstraling zou hebben, vrij van modische trends. Ze wensten een huis te creëren waarin het hele gezin zich optimaal thuis voelde en trots op kon zijn. 

‘Samenwerken met Luc en Interieurwereld betekent voor ons volledig vertrouwen in een succesvolle uitkomst. We streven naar een interieur dat niet alleen mooi, praktisch en onderscheidend is, maar ook naar maximale ontzorging. Met Luc weten we zeker dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd’. 

Het brede assortiment maakte het mogelijk om alles bij Interieurwereld te laten regelen. De complete regie en uitvoering van de inrichting van de stadsvilla werden met toewijding ingevuld, waardoor het stel zich kon concentreren op hun drukke bedrijfsleven en het genieten van hun nieuwe thuis.

Volledig ontzorgd bij het inrichten van de woning

Bij Interieurwereld gaan we verder dan alleen het samenstellen van een prachtig interieur. Onze deskundige interieuradviseur Luc heeft niet alleen gezorgd voor het complete interieur van de woning, maar heeft ook de last van diverse maatwerkprojecten weggenomen. Denk hierbij aan op maat gemaakte slaapkamers, de inrichting van de terrassen met buitenmeubilair en de organisatie van de was- en strijkkamer. Daarnaast heeft Luc advies gegeven over schilder- en behangoplossingen, gezorgd voor raambekleding en een lichtplan opgesteld voor de woning. Ook heeft hij de regie genomen voor alle nieuwe aanschaffen op het gebied van beeld en geluid.

Maar daar blijft het niet bij. Als kers op de taart is het totale interieur aan het einde van het proces volledig afgestyled. Hierbij gaat het niet alleen om het creëren van een prachtige leefomgeving, maar ook om het wegnemen van zorgen.

2D-ontwerp

Vanaf zijn tekentafel heeft Luc een 2D-ontwerp samengesteld voor de stadsvilla. Door te werken met grootse gebaren en innovatieve oplossingen, heeft hij een interieur gevormd met geselecteerde elementen van diverse designmerken. De keuze voor meubelen met ronde en ecliptische lijnen voegt een extra dimensie toe aan het interieur, waarbij vorm en functionaliteit hand in hand gaan.

Moderne designmeubelen 

Het interieur is samengesteld uit een zorgvuldig samengestelde collectie moderne designmeubelen en tijdloze klassiekers. De focus ligt op tijdloosheid, goede kwaliteit en prachtige afwerking. Deze meubels dragen bij aan de ruimtelijkheid van de inrichting en stralen een ingetogen luxe uit. 

Interieurwereld
Interieurwereld
Interieurwereld

Comfortabel tafelen

In de eethoek is de ruime familie-tafel het opvallende pronkstuk van de ruimte. De tafel is gemaakt van een prachtige warme houtsoort. Met de centrale poot kan het gezin eenvoudig de eetkamerstoelen te verplaatsen, zonder gehinderd te worden door tafelpoten. 

De eetkamerstoelen zijn gemaakt van luxe natuurlijk leer. Ze hebben een heerlijk comfortabele zit en hebben een tijdloze uitstraling. De eetkamerbank heeft afneembare bekleding, vaste zitkussens en de afgeronde vormen.

Stijlvolle zithoek

De stijlvolle zithoek nodigt uit om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht op de grachten van Zwolle. De royale bank van Gelderland het combineert het comfort van een kussenbank en het strakke design van een moderne bank. Aan de zijde van de glas-pui voegen twee slanke, draaibare fauteuils van Label van den Berg met uitstekend zitcomfort zich bij de bank. In combinatie met het karpet en een stoere leren fauteuil naast de TV ontstaat er een verrassende mix van stijlen. De salontafels, met hun ronde en elliptische vormen, passen perfect in dit interieur. Eenvoudig te verplaatsen naar elke gewenste plek, waardoor ze zowel praktisch als stijlvol zijn. 

Inrichting van terras

De terrassen van de woning zijn stijlvol door ons ingericht met comfortabel buitenmeubilair, waardoor er een heerlijke plek is gecreëerd om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. In samenwerking met een extern bedrijf zijn er prachtige buitenpotten en beplanting toegevoegd, die de terrassen een extra sfeervolle uitstraling geven.

'Ik kijk terug op een bijzonder mooi project. Het eindresultaat is in mijn ogen ingetogen luxe en onderscheidend, maar wel met een herkenbaar handschrift'.

Hulp nodig met jouw interieur?

Heeft dit verhaal je geïnspireerd en wil je ook hulp bij jouw interieur? Wat je woonwens en -stijl ook is, welke uitdaging je ook hebt. Of het nu gaat om indeling, sfeer of meubilair: wij denken met je mee in oplossingen. Wil je zeker weten dat een van onze adviseurs tijd voor je heeft? Plan dan een afspraak in. 

Plan een adviesgesprek