Een chique jaren '30 woning

Een jaren ’30 huis heeft vaak een authentieke sfeer en mooie elementen, maar hoe creëer je een chic interieur zonder dat het authentieke randje helemaal verdwijnt? Voor deze vraag heeft één van onze interieuradviseurs een 3D-tekening gemaakt voor de voorkamer van dit huis, om zo goed de sfeer te kunnen proeven.

Een basis van lichte kleuren

De wens was om een ruimte te creëren waar een mix van Scandinavisch en hotel chic terugkomt. Ondanks dat dit stel 2 jonge kinderen heeft, is er in de basis gebruik gemaakt van hele lichte kleuren. Door de meubelen te laten impregneren tegen vlekken en vuil, durfde het gezin het aan om voor een licht kleurenpalet te gaan. Er is voornamelijk gebruik gemaakt van de kleuren wit en beige, dit zie je terugkomen in de zitmeubelen en het kleed. Door hier en daar zwarte elementen toe te voegen wordt het geheel een chic maar rustig interieur.

Meubeladvies

Voor de zitmeubelen is gekozen voor aaibare stoffen, hierdoor ontstaat er een fijne uitstraling. Draaifauteuil Mondetti van Pronto Wonen is een mooie toevoeging en geeft wat warmte dankzij de donkerdere kleur. De fauteuil is, net als poef Nathan van Feelings, bekleed met de stof Adore. De 2,5-zits Puglia bank van XOOON heeft een crème kleur in de stof bouclé. De strakke designarm heeft een zwarte kleur, hiermee tover je de bank om van Scandinavisch naar chic.

De zwarte kleur is doorgetrokken in salontafel Montello van XOOON met marmerlook. De organische vorm ziet er speels uit en heeft een mooi contrast met de ronde poef. Het strakke tv-meubel in zwart zorgt, samen met de salontafel, voor een moderne en stoere uitstraling naast de Scandinavische kleuren en materialen. Het tv-meubel is om de witte muur heen gemaakt, hierdoor komt het meubel mooi naar voren en vormt het samen een geheel.

Om alles tot een geheel te maken is er gekozen voor karpet Broadway van COCOmaison in de kleur beige. Het karpet verbindt alle losse meubelen met elkaar en maakt het Scandinavische gevoel af. Omdat er is gekozen voor aaibare stoffen op de bank, fauteuil en poef, is er voor een laagpolig tapijt gekozen. Zo voorkom je een te wollig geheel en zorg je ervoor dat het chique randje niet weggaat. De beige kaarsenhouders Aurora van Feelings passen mooi in het kleurenpalet, evenals de Cover me in Sunshine spiegel van COCOmaison. De spiegel geeft een ruimtelijk effect en is door de sierlijke lijst een mooie toevoeging aan de muur.

Interieurwereld
Interieurwereld
Interieurwereld

De wanden in de voorkamer hebben de kleur Mushroom, dit is een warme kleur die precies in het kleurenpallet van dit huis valt. De kleur combineert goed met de bruine tinten in de meubelen en geeft een contrast met de witte muur achter de tv.

ONTWERP JOUW DROOMINTERIEUR!

Heb jij je oog laten vallen op één of meerdere meubels in onze woonwinkel? Onze interieuradviseurs helpen jou graag met het inrichten hiervan! ⁠Wil jij er zeker van zijn dat één van onze andere interieuradviseurs alle tijd voor jou heeft? Plan dan een afspraak in.

Plan een afspraak