Een huiselijke bedrijfskantine

Stel je voor: je stapt een bedrijfskantine binnen en voelt meteen de warmte en gezelligheid om je heen. Hoe geweldig zou het zijn als jouw bedrijfsruimte dezelfde sfeer uitstraalt? Bij Interieurwereld van de Belt realiseren we ons als geen ander hoe belangrijk een huiselijke uitstraling in de zakelijke omgeving kan zijn.

In onze nieuwste blog laten we je een inspirerend voorbeeld zien. Ontdek hoe Remark Groep, een vooraanstaande speler in de consumer healthcare en huidverzorgingsmarkt, besloot om hun bedrijfskantine een volledige make-over te geven. Ze kozen ervoor om de inrichting uit handen te geven aan onze deskundige interieuradviseur Sandra, met als doel een warme en gezellige ruimte te creëren waar het personeel zich helemaal thuis voelt.

Interieurwereld
Interieurwereld
Interieurwereld

De wens: een gezellige multifunctionele bedrijfskantine

Een ruimte waar je kunt pauzeren, ontspannen en vergaderen en waar je je meteen thuis voelt. Dit was de ultieme wens van Remon en Pietsje van Remark Groep. Ze verlangden naar een bedrijfskantine die niet alleen praktisch was, maar ook warm en gezellig, een plek waar iedereen zich op zijn gemak voelt.

De bedrijfskantine moest ook multifunctioneel zijn, met ruimte voor vergaderingen. Ons doel was om een grote tafel of meerdere tafels te creëren die eenvoudig kunnen worden samengevoegd voor deze gelegenheden. Duurzaamheid en praktisch onderhoud waren van groot belang. We hebben ervoor gezorgd dat de gekozen materialen en stoffen zowel stijlvol als makkelijk schoon te houden zijn.

Onze toegewijde interieuradviseur Sandra vertaalde deze wensen naar realiteit. Ze richtte de bedrijfskantine opnieuw in, met speciale aandacht voor comfortabele zitplaatsen voor iedereen. Een gedetailleerde 3D-tekening, inclusief kleur- en indelingsadvies, gaf een helder beeld van het eindresultaat. De meubels zijn vervaardigd uit materialen die makkelijk schoon te maken zijn, en er is gekozen voor neutrale, trendy kleuren om een serene sfeer te creëren. 

Remark Groep straalt enthousiasme uit: ''We zijn meer dan tevreden. We voelden ons begrepen en waren absoluut verheugd met het eindresultaat. Het is precies zoals we hadden gehoopt, en dat hebben we te danken aan de gedetailleerde 3D-tekening die Sandra vooraf voor ons heeft gemaakt.''

Samenwerking

Remon en Pietsje van Remark Groep zetten hun zoektocht naar de perfecte inrichting van hun bedrijfskantine voort en bezochten verschillende bedrijven. Toen ze bij Interieurwereld binnenstapten, voelden ze direct een klik. De warme sfeer en klantvriendelijkheid spraken hen aan, en het werd al snel duidelijk dat dit de ideale plek was.

Maar dat was niet het enige. Het indrukwekkende assortiment van Interieurwereld, met een overvloed aan meubelen in diverse merken en stijlen, overtuigde hen dat ze hier zouden slagen. De mogelijkheden leken eindeloos. Bovendien speelde de nabijheid van Interieurwereld een cruciale rol; het feit dat het zo dichtbij was, maakte het plaatje compleet. Kort gezegd: het verhaal klopte gewoon.

Deze samenwerking met Remark Groep is een prachtig voorbeeld van hoe een nauwe band en een gedeelde visie kunnen leiden tot een geslaagd project. We kijken uit naar toekomstige stappen en plannen, inclusief het lichtplan en verdere aanpassingen om de bedrijfsruimte nog comfortabeler te maken. Samen maken we interieurdromen werkelijkheid!


'Door zorgvuldig te luisteren naar de wensen, heb ik een volledig plan samengesteld met aanbevelingen voor indeling en kleurgebruik. Mijn doel is om een duidelijk beeld te creëren van het uiteindelijke resultaat.'

Meubeladvies

Stoelen
De eetkamerstoelen en barstoelen zijn uitgevoerd in een microvezelstof, wat een gevoel van elegantie uitstraalt en heerlijk zacht aanvoelt. De bekleding is duurzaam en geschikt voor intensief gebruik en bovendien zijn kruimels makkelijk te verwijderen. Voor extra bescherming kan er gekozen worden voor een all-inhouse behandeling, waaronder een vlekkenservice. Dit is gegarandeerd een zorgeloze keuze.

Tafels
Voor de eettafels en bartafel is gekozen voor een Primo Laminato (HPL) blad dat praktisch en eenvoudig te reinigen is. Hierdoor zijn deze tafels uitstekend geschikt voor zowel zakelijke ruimtes als in intensieve woonomgevingen. De grote tafel heeft een ellipsvorm met een centrale poot. Het voordeel van de ellipsvorm is dat je makkelijk een extra stoel aan de tafel kunt toevoegen en dat het minder ruimte inneemt dan een rechthoekige tafel. 

We hebben besloten om de meubelen voor Remark vooraf in ons magazijn te monteren met behulp van onze eigen monteurs. Hierdoor hoefden de bezorgers alleen de meubels af te leveren, wat resulteerde in een nette kantine zonder rommel en aanzienlijke tijdsbesparing. Hierdoor kon de kantine direct in gebruik worden genomen.

Bij Interieurwereld van de Belt geloven we dat de inrichting van een bedrijfsruimte niet alleen mooi moet zijn, maar vooral moet voldoen aan de behoeften en wensen van onze klanten. Dit project was een uitdaging die we met plezier zijn aangegaan, en het resultaat spreekt voor zich. Als je op zoek bent naar een professioneel interieurbedrijf voor de inrichting van je bedrijfsruimtes, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je visie werkelijkheid te maken.

Interieuradvies op maat

Mogen we jou ook adviseren voor je interieur? Dat doen we graag! Welke stijlwensen je ook hebt, welke uitdaging je ook hebt. Of het nu gaat om indeling, sfeer of meubilair; wij denken met je mee in oplossingen. Wil je zeker weten dat een van onze adviseurs tijd voor je heeft? Plan dan even een afspraak in.

Plan een adviesgesprek