Helemaal happy met de sleutel van je nieuwe huis of appartement? Vanaf daar begint het pas, het inrichten. Wat is de juiste indeling en hoe voelt het in het echt? Een ouder echtpaar uit Havelte heeft een nieuw appartement gekocht, maar hoe gaan ze dit inrichten? Om het echtpaar hier een indruk van te geven, heeft één van onze interieuradviseurs een 3D-tekening gemaakt van het nieuwe appartement van dit echtpaar. Interieurwereld heeft voor het complete plaatje gezorgd in het appartement: van schilderwerken in de woonkamer tot het op maat maken van een prachtig tv-meubel.

De woonwens: Een moderne en warme uitstraling

Een ruimte waar je iedere ochtend inloopt en weer helemaal een vrolijk en blij gevoel krijgt, dat was de woonwens van de klanten. Hier is er dus gekozen voor de kleur geel, wat staat voor zonneschijn. De gele kleur produceert een verwarmend effect in het interieur. Daarnaast wordt de kleur geassocieerd met vrolijkheid, energie, een nieuw begin en geluk!

Meubeladvies

Woonkamer

De moderne kasten in de woonkamer zijn van het merk Interstar. De combinatie van het eiken basalt, de licht grijze en gele kleur geven een mooi geheel en een rustige overgang naar de kleuren op de muur. Het tv-meubel zorgt voor een ruimtelijk effect in de kamer. De kabels van de tv zijn netjes weggewerkt in het meubel, wat een rustige uitstraling geeft. Het zwevende meubel naast het tv-dressoir, geeft de mogelijkheid om de favoriete boeken of accessoires in te plaatsen. Door het gesloten kastje, is er ook nog mogelijkheid om spullen uit het zicht op te bergen.

De Maupertuus salontafel van Beek geeft door zijn ranke belijning en organische vorm een ruimtelijk karakter. Door de unieke vorm, heeft de salontafel geen scherpe hoeken en kun je er vrij omheen lopen.

Tegen de donkergrijze muur, staat nog een prachtige designkast van Interstar. De kast heeft een lichtgrijze kleur, wat terugkomt in het tv-dressoir. Het open vak in de kast, heeft een gele kleur die ook terugkomt in de woonaccessoires en de eethoek.

Interieurwereld
Interieurwereld
Interieurwereld

Eethoek

De doorgang vanaf de woonkamer naar de keuken is smal. Hier is gekozen voor een kleine ovale tafel Columna van Leolux. Door deze keuze, creëer je meer ruimte in de doorgang.

De moderne eetstoelen Maple van bert plantagie zijn echte eyecatchers in het interieur. De gele kleur in combinatie stof en leer brengen de kleur in het geheel.

Boven de eethoek hangt de elegante Volta lamp van Estiluz. De hanglamp heeft een chique, moderne en minimalistische uitstraling en past hierdoor perfect in het interieur.

Raambekleding

Voor de raambekleding is er gekozen voor Duette® shades van Luxaflex®. Deze zorgen voor een perfecte verdeling van licht in je huis. Daarnaast zorgt de unieke honingraatstructuur voor een isolerende werking.

Naast Duette® shades is er gekozen voor verticale lamellen. Deze zitten voor de grote ramen en glazen schuifdeur naar het balkon toe. Met de lamellen kun je spelen qua licht effect in de woning. De lamellen hebben een sfeervolle en moderne uitstraling.

Vloerbekleding

De lichtgrijze PVC vloer heeft een robuuste en natuurgetrouwe uitstraling. De vloer maakt het plaatje compleet in dit moderne interieur.

Interieurwereld
Interieurwereld
Interieurwereld

ONTWERP JOUW DROOMINTERIEUR!

Heb jij je oog laten vallen op één of meerdere meubels in onze woonwinkel? Onze interieuradviseurs helpen jou graag met het inrichten hiervan! ⁠Wil jij er zeker van zijn dat één van onze andere interieuradviseurs alle tijd voor jou heeft? Plan dan een afspraak in.

Plan een afspraak