Een nieuw huis met een warme uitstraling

Ga jij voor het eerst samenwonen? Een jong stel heeft voor het eerst samen een nieuwbouwhuis gekocht. Maar de grootste vraag was: hoe gaan zij hun nieuwe huis inrichten? Doordat het huis nog niet gebouwd was, wilden ze graag weten wat de mogelijkheden waren. Hiervoor hebben zij hulp gevraagd aan één van onze interieuradviseurs. Aan de hand van een 3D-tekening, is hun droominterieur werkelijkheid geworden!

Begin met dé perfecte basis

Een vloer is dé perfecte basis van een interieur. Voor dit interieur is er gekozen voor Highland visgraat PVC in een Oak Smoke kleur. Het PVC heeft een natuurgetrouw reliëf, wat zorgt voor een warme en natuurlijk uitstraling in het interieur.

Loungen in de zithoek

Voor de zithoek is er gekozen voor een comfortabele bank met royale zitvlakken, de Aikon Lounge van Design on Stock. De bank is bekleed in stof Senna in de kleur 410 Morning. Senna is een luxe stof in een natuurlijke kleur met een subtiele glans. De losse kussens die in de bank liggen, zorgen voor een speelse look. De aluminium poot in de kleur onyx zorgt ervoor dat de bank een strakke en elegante uitstraling krijgt.

De rechte lijnen in het interieur worden onderbroken door Slot Coffee table uit de collectie van Studio HENK. De salontafel heeft zachte, ronde vormen en is perfect voor warme en tijdloze interieurs. Salontafel Slot is uitgevoerd in eiken gerookt gebeitst kleur, deze kleur komt ook terug in de eethoek.

Onder de salontafel ligt een heerlijk zacht plaid van Besouw. Het plaid geeft de zithoek zachtheid, warmte en comfort. De glansgraad geeft een bijzonder effect aan het plaid. Het comfortabele plaid is gemaakt van 100% polyamide ultra soft en uitgevoerd in een warme kleur.

Om de zithoek extra comfortabel te maken, staat hier ook de royale Pastille fauteuil van Passe Partout. Deze stijlvolle fauteuil is een perfecte aanvulling voor de woonkamer. De ronde vorm van de fauteuil doorbreekt de rechte lijnen in het interieur. De fauteuil heeft een beige kleur en matcht perfect in de zithoek. Door de zachte sierkussens kun je echt heerlijk loungen in deze fauteuil!

Interieurwereld
Interieurwereld
Interieurwereld

De ruimtes opsplitsen

De zithoek en eethoek zijn op een slimme manier van elkaar opgesplitst. Door middel van een roomdivider van het merk Novamobili zijn deze ruimtes opgedeeld. Daarnaast is de roomdivider ook nog eens erg functioneel door de open vakken. Met de kast heb je dus ook nog eens opslagruimte om de favoriete woonitems te laten zien!

Moderne eethoek

In de eethoek staat de prachtige Butterfly eettafel van Studio HENK. Deze tafel is uitgevoerd in een eiken gerookt gebeitst kleur, hetzelfde als de salontafel. Het tafelblad heeft een ovale vorm en is modern, organisch en verfrissend. Het slanke butterfly frame geeft een uniek contrast aan de vorm van het tafelblad.

Aan de Butterfly eettafel staan de comfortabele Oblique eetkamerstoelen van Studio HENK. De ranke stoelen hebben een verfijnde uitstraling door de zachte vormen en strakke lijnen. De rugleuning van stoel Oblique heeft een subtiele curve, wat zorgt voor een heerlijk zitcomfort. Vier van de zes stoelen hebben een stoffen rugleuning en de overige twee stoelen hebben een houten rugleuning. Het totaalplaatje zorgt dus voor een speels effect in de eethoek!

Om in weg te dromen

Niet alleen voor een woonkamer en eethoek kun je bij Interieurwereld terecht. Zo hebben wij ook de vloer, het behang en het bed verzorgd in de slaapkamer!

Op de bovenverdieping is gekozen voor het Essentials laminaat in de kleur Ticino oak. Wist je trouwens dat Interieurwereld de vloeren komt opmeten en leggen?

De Ninety boxspring van Avek is een comfortabel boxspringbed die is opgebouwd uit 3 royale lagen: de box, een pocketveringmatras en een topper. De boxspring is bekleed in de stof adore 67, een prachtige antraciet kleur. Als het jonge stel naar bed gaat of ’s ochtends opstaan, gaat de handig in- en uitstapverlichting van boxspring Ninety aan. Zo kunnen zij eenvoudig de weg vinden zonder dat het grote licht aan hoeft. De verlichting gaat na de ingestelde tijd automatisch weer uit, hoe handig!

Interieurwereld
Interieurwereld
Interieurwereld

Ontwerp jouw droominterieur

Heb jij je oog laten vallen op één of meerdere meubels in onze woonwinkel? Onze interieuradviseurs helpen jou graag met het inrichten hiervan! ⁠Wil jij er zeker van zijn dat één van onze andere interieuradviseurs alle tijd voor jou heeft? Plan dan een afspraak in.

Plan een afspraak