Binnenkijken: Scandinavisch wonen

Word jij ook zo enthousiast van deze moderne woning? Met het uitgangspunt rust en ruimte heeft onze collega dit prachtige project gerealiseerd!

De eethoek

De eethoek bestaat geheel uit design meubelen van het Amsterdamse ontwerpbureau Studio HENK. De meubelen zijn vervaardigd van eiken met de fijnste nerf, de mooiste stoffen en staal van de beste kwaliteit.

Door de armstoelen Ode te combineren met de eetkamerbank Coode, krijgt de eethoek meer sfeer en gezelligheid. Eet eetkamerbank is immers ideaal als je met meerdere personen aan tafel zit!

De grote eetkamertafel Slim X kenmerkt zich door zijn eenvoud en functionaliteit. Het strakke slim X frame geeft een uniek contrast aan de vorm van het tafelblad. Dit prachtige ontwerp van Studio Henk kan gemakkelijk met andere meubelen gecombineerd worden.

De zithoek

De zithoek heeft een licht en ruime uitstraling. De grote hoekbank Cella van EYYE maakt het interieur compleet en onderscheidend. Cella is een eindeloze bank, de modulaire elementen waarmee je de bank samenstelt hebben geen begin of einde. Dit maakt elke opstelling mogelijk, van klein en compact tot groots en royaal.

Persoonlijk 2D of 3D interieuradvies

Wil jij jouw interieur een make-over geven, maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? Wij bieden gratis online-interieuradvies aan. ⁠Onze adviseurs staan voor je klaar! Maak hier direct jouw afspraak voor interieuradvies.

Maak een afspraak!