Design on Stock: "Love life, embrace design"

Interieurwereld van de Belt Brand Store Design on Stock

Design on Stock, een Nederlands meubelmerk waar alle ontwerpen in eigen beheer in Nederland worden geproduceerd. De design meubels krijgen het kwaliteitsstempel ‘Made in Holland.’ Maar de vraag is: wat maakt dit merk uniek?

Betaalbaar design

Design on Stock staat voor betaalbaar design. Ze streven naar een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Alle modellen zijn ontworpen door designers zoals Roderick Vos, Studio Tom Dissel en Edward van Vliet.

Wat verder dit merk echt uniek maakt, is de snelle levering. Levertijden zoals drie maanden is verleden tijd. Koop je bij Design on Stock? Dan staan binnen enkele weken de nieuwe meubels in je huis en kan je jarenlang blijven genieten van je aankoop.

Kwaliteitsmaterialen

Uitsluitend met de beste materialen werken, dat is de visie van Design on Stock. Zo wordt gewerkt met duurzame beukenhouten frames in de banken. Je hebt keuze uit vele verschillende kwaliteit stoffen en leersoorten, geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen. De bekleding van het meubelstuk is een hele belangrijke keuze, het bepaalt namelijk de uitstraling.

Design on Stock biedt niet alle stof- en leersoorten aan op alle modellen die in de collectie zitten. Simpelweg omdat niet elke stof of leersoort geschikt is voor elk model. Dit komt door de dikte en de rek van de desbetreffende stof. Door per meubel de juiste stoffen/leersoorten beschikbaar te stellen, wordt de levensduur van het meubelstuk verlengd.

Nieuw in collectie: bank Vilaz

Een royale, modulaire bank; de Vilaz bank is een echte eyecatcher in je woonkamer. Vilaz is een bank met subtiele rondingen en veel mogelijkheden. ⁠⁠
⁠⁠
De Vilaz bank is volledig naar persoonlijke wens samen te stellen, net zoals de andere meubels van Design on Stock. Je hebt keuze uit verschillende rijke stof- en hoogwaardige leersoorten in diverse kleuren en afmetingen.⁠⁠

Design on Stock Brand Store

Design on Stock Brand Store

Ervaar het fijne zitcomfort!

Onze ervaren adviseurs geven met veel passie uitgebreid advies over het beste materiaal voor je woonsituatie. Iedereen verdient het om op een fijne plek thuis te komen, ook jij. Want hoe heerlijk is het om na een lange dag thuis te komen op een plek waar jij je helemaal comfortabel en relaxed voelt?

Maak een afspraak!