Een gezellige en warme leefhoek

Ga je verhuizen? Of is je interieur toe aan een make-over? Laat je inspireren door onze woonstylisten. Wat je woonstijl ook is, bij Interieurwereld Van de Belt ontdek je de mooiste items voor jouw interieur. Van modern, landelijk of industrieel: onze interieurstylist gaat op zoek naar de stijl die bij je past en waar jij je thuis voelt. Dankzij de stylist weet je precies wat je nodig hebt. Makkelijker kan bijna niet.

Gezellige leefhoek

Onze collega's hebben dit prachtige project gerealiseerd. De klant wilde graag een gezellige, warme leefhoek waar ze met het hele gezin kunnen zitten om bijvoorbeeld een leuke film te kijken.

Persoonlijk interieurplan met 3D weergave

Door middel van een 3D visualisatie heeft de klant een inpressie gekregen van het eindresultaat. Op deze manier kon de klant door de woonkamer 'wandelen' en de nieuwe inrichting ervaren.

Inspiratie - Binnenkijken Roomplanner Lookbook 1
Producten tonen
Salontafel DP

Metaform

Salontafel DP
Vanaf 575,00
Inspiratie - Binnenkijken Roomplanner Lookbook 2
Inspiratie - Binnenkijken Roomplanner Lookbook 3

Interieuradvies

Heb jij hulp nodig bij het inrichting van je woning? Kom langs in onze winkel en laat je verrassen door de nieuwe woonstijlen, op maat gemaakte kasten en uitgebreide collectie vloer-, wand- en raamdecoratie! Afhankelijk van je woonvraag gaat de adviseur aan de slag.

Maak een afspraak!