Een nieuw huis met een rustige en warme sfeer

Verhuizen naar een groter huis met een gezin van 4, hoe ga je je huis dan inrichten? Aan de hand van deze woonvraag, heeft onze collega Dinly een prachtig 3D interieurplan gemaakt. Met zoveel leuks onder één dak is er voor ieder budget en woonstijl wel iets te vinden! ⁠⁠

De kleurencombinatie

Deze familie wilde graag een rustige, warme sfeer met de kleurencombinatie: cognac, groen en wit. Naast houten meubels, een hoekbank en een vloerkleed waren sfeervolle accessoires een musthave voor het gezin. ⁠⁠

Inspiratie - Binnenkijken bij Lookbook
Inspiratie - Binnenkijken bij Lookbook 1
Inspiratie - Binnenkijken bij Lookbook 2

Naast het woonprogramma Adanti zijn hoekbank Pantini en fauteuil Metal van Pronto Wonen in het ontwerp gebruikt. Deze prachtige meubels zijn gecombineerd met de eetkamertafel Otto van Feelings.

⁠⁠


De 3D tekening was veelbelovend, het gezin was erg verrast en tevreden! Het robuuste hout en de kleuren aan de wand creëerde de gewenste warme uitstraling.

Ga jij ook verhuizen of is je interieur toe aan een make-over? Laat je dan adviseren door onze woonstylisten! Aan de hand van jouw woonvraag, wordt er een advies op maat gemaakt!

Ik wil interieuradvies!