Maak je interieur klaar voor Pasen

Met Pasen om de hoek is het tijd om je interieur weer aan te passen aan de sfeer van dit seizoen. Van subtiele accessoires tot een volledige make-over; er zijn talloze manieren om je huis te stylen en om te toveren voor deze periode van het jaar. Lees hieronder een aantal handige tips zodat jouw interieur helemaal klaar is voor het Paasweekend.

De kleuren

Een populaire trend voor 2024 is het gebruik van natuurlijke kleuren om een warme, uitnodigende sfeer te creëren. Denk hierbij aan pastelkleuren zoals babyblauw, zacht roze, lichtgroen of lila. De pastelkleuren zijn al erg lang favoriet als het gaat om Pasen.

Heeft jouw interieur een strakke en moderne look, maar wil je toch een beetje een paas-gevoel creëren? Voeg kleur toe aan het interieur door gebruik te maken van de populaire pasteltinten. Pasteltinten gaan erg goed in combinatie met neutrale tinten. Voeg de pasteltinten bijvoorbeeld toe door middel van kussens, plaids, vazen en andere decoratieve items.

Interieurwereld
Interieurwereld
Interieurwereld

Natuurlijke elementen

Haal de lente van buiten naar binnen! Het gebruik van natuurlijke elementen zoals bloemen, planten en hout geeft een gevoel van vernieuwing en frisheid in de ruimte. De natuurlijke elementen passen daarnaast ook nog eens goed bij de paaskleuren van dit jaar. Het gebruik van natuurlijke elementen in je interieur kan dus helpen om een lente- en paassfeer te creëren. Natuurlijke materialen zoals hout, steen en bamboe kunnen ook een organische en rustieke sfeer toevoegen aan je interieur.

De natuurlijke elementen passen niet alleen goed bij deze trend, maar ze kunnen ook een duurzame keuze zijn. Duurzaamheid wordt namelijk ook steeds belangrijker in het interieur.

Hét servies voor de Paastafel

Pak flink uit tijdens het paasontbijt of brunch met lekkere sapjes, zelfgebakken broodjes, voor iedereen een eitje: tijdens Pasen staat de tafel vol met lekkere dingen. Geef je paastafel een warm en gastvrij gevoel door middel van verfrissende kleuren en natuurlijke materialen. Het ultieme lentegevoel op tafel creëer je met het 70’s servies van HKliving. Dankzij de vrolijke kleuren en de unieke prints past deze collectie perfect op jouw paastafel! Van koffie- en theekopjes tot eierdopjes en lepels, al het servies voor op jouw paastafel ontdek je bij HKliving.

Naast servies kun je jouw paastafel decoreren met accessoires. Denk aan kaarsen in pastelkleuren, een mooie grote schaal waar je van alles in kunt leggen of leuke kleine schaaltjes. Met verschillende accessoires maak je van jouw paastafel dus een feestelijke en vrolijke plek om samen te komen met je vrienden of familie. 

Flower power

Met de lente in aantocht is het geen verrassing dat planten en bloemen erg populair zijn bij het decoreren voor Pasen. Deze trend kun je eenvoudig toevoegen door een prachtige bos bloemen in een vaas te plaatsen of kleinere planten op een dressoir. Bovendien zijn bloemen en planten een eenvoudige manier om kleur toe te voegen aan de ruimte. Ze geven een gevoel van frisheid en levendigheid dat goed past bij de lente. Wist je dat je bij ons in de winkel je eigen kunst- en droogboeket kunt samenstellen? Op deze manier heb je een boeket wat perfect in jouw interieur past!

Interieurwereld
Interieurwereld
Interieurwereld

Stylingadvies

Wil jij snel de Paassfeer in jouw interieur, maar vind je het lastig om de juiste accessoires hiervoor te kiezen? Onze stylistes helpen jou hier graag bij! Laat je inspireren door de nieuwste accessoires en plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in.

Plan direct een afspraak