Nieuw bij Interieurwereld: Linteloo

'It's all about comfort and the joy of life.'

We stellen graag het designmerk Linteloo voor, een designmerk wat staat voor duurzaamheid, comfort en luxe.

Linteloo: Genieten van het goede leven

Al meer dan 25 jaar maakt Linteloo tijdloze en comfortabele design meubelen. Met passie voor design en interieur heeft oprichter Jan te Lintelo het bedrijf Linteloo opgericht. Het is ontstaan vanuit de kern ‘Enjoying the good life’ ofwel ‘het goede leven’.

Linteloo heeft een interieurcollectie die zowel stijlvol als comfortabel is. De gedachte achter de collectie is ‘modern maar toch warm’. Neem bijvoorbeeld bank George, Winston of Bold, deze meubelen hebben een tijdloos maar strak ontwerp. 

Tijdens het maakproces wordt er alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. De productie van de meubelen vindt plaats in Nederland of Italië. Alle ontwerpen kunnen naar eigen wens worden aangepast.

Duurzaam

Doordat het merendeel van de collectie als hoes is gestoffeerd, kan de stof van de meubelen eenvoudig gereinigd worden. Ook kan de bank of fauteuil eenvoudig voorzien worden van een nieuwe hoes.

Comfortabel en stijlvol, een echte zinbeleving!

Jan te Lintelo werkt samen met topontwerpers als Roderick Vos, Jan des Bouvrie en Henk Vos. De meubelen die ontworpen worden, zijn voorzien van superieur comfort. In elk meubel word je omarmt, het is een echte zitbeleving. Na een lange dag werken kun jij heerlijk wegzakken in jouw favoriete design bank! Daarnaast kun je urenlang tafelen met je vrienden of familie op de eetstoelen en eetbanken met een heerlijk zitcomfort.

Interieurwereld
Interieurwereld
Interieurwereld

Ontdek de collectie van Linteloo

Maak het eigen, maak het persoonlijk, maak het uniek

Al meer dan drie generaties lang, helpen wij onze klanten met het creëren van een fijn thuisgevoel. Iedereen verdient het om op een fijne plek thuis te komen, ook jij. Want hoe heerlijk is het om na een lange dag thuis te komen op een plek waar jij je helemaal comfortabel en relaxt voelt? Alle ontwerpen van Linteloo kunnen worden aangepast aan ieders smaak en eisen.

Laat je inspireren

Laat je inspireren en ervaar de comfortabele collectie van Linteloo bij de afdeling Design bij Interieurwereld van de Belt in Rogat-Meppel. Wil je er zeker van zijn dat één van onze adviseurs voor je klaar staat? Plan dan een afspraak in met één van onze adviseurs!

Laat je adviseren!