Ronde en organische vormen in je huis!

Ben jij ook klaar met de harde lijnen in je huis? Verander dan je vierkante vormen naar ronde en organische vormen! Ronde en organische vormen in je interieur is een trend die je steeds meer ziet. De vormen doorbreken de harde en rechte lijnen in je interieur. Ronde en organische vormen kun je op meerdere manieren toepassen in je interieur. Denk hierbij aan vloerkleden, tafels of een ronde kuipstoel. Bij Interieurwereld van de Belt verkopen wij diverse meubelen waar ronde en organische vormen naar voren komen!

Banken met organische vormen

De bank Portland uit onze Henders & Hazel collectie sluit perfect aan bij de trend van organische vormen. De ronde vormen komen goed naar voren in het grote lounge gedeelte. De bank is in diverse kleuren en opstellingen verkrijgbaar. Doordat de bank in een hoekopstelling staat, is hij garant voor ultiem zitcomfort en heerlijk veel plaats om lekker onderuit te zakken. Want op tijd je rust nemen en ontspannen, is deze dagen geen overbodige luxe.

Wandsysteem Hülsta Gentis

Hülsta Gentis heeft een elegante vormgeving. Dit komt door de afgeronde lijnen. Goed om te weten, veel kasten van Hülsta zijn op maat verkrijgbaar!

Auping Essential

Een modern en strak bed geeft rust in je slaapkamer. De Auping Essential geeft je al snel een rustig gevoel in je slaapkamer. Dit komt door de verfijnde en minimalistische vormen van het bed. Het Scandinavische design is overal in doorgevoerd. De subtiele ronde vorm van het hoofdbord geven je een veilig gevoel. De ronding komt ook terug in de poten van het bed en het bijpassende zijtafeltje.

Ronde eetkamertafel

De New Classic Tripod van Studio Henk is een eenvoudig en tijdloos rond ontwerp. Van deze tafel kun je jarenlang genieten! Durf je het ronde ontwerp nog niet aan in je interieur? We hebben de New Classic ook in een rechthoekig of ovaal frame!

Koop de New Classic Tripod hier!