€650,- voordeel op de boxspring Sinne

Design én comfort in een mooie setaanbieding, nu met €650,- voordeel! De royale pocketveermatras en de luxe topper zorgen voor extra comfort. De geïntegreerde spiraalbodem zorgt voor goede ventilatie. Sinnen Boxsprings zijn nu verkrijgbaar als setaanbieding, met vele gratis extra's!

Nederlands fabrikaat

Nederlands fabrikaat

Dutch Design

Avek is gericht met duurzaamheid bezig. In de beddenfabriek worden bijvoorbeeld geen milieubelastende stoffen gebruikt. Daarnaast ligt de focus vooral op energiebesparing. Ze investeren in energiebesparende technieken. Ze gebruiken bijvoorbeeld groene stroom, verkregen uit Europese windenergie. Bovendien gaan ze bewust en selectief om met grondstoffen.

Boxspring Sinne

Gratis ‘Licht en zicht’ pakket

Boxspring Sinne is verkrijgbaar als setaanbieding en hierbij krijg je vele gratis extra's, waaronder een gratis 'Licht- en zichtpakket'. Het lichtpakket bestaat uit 2 LED leeslampjes en een set LED in- en uitstapverlichting. Als je 's nachts dus in of uit bed wilt stappen, wordt de in- en uitstapverlichting geactiveerd zodat je niet in het donker hoeft te lopen. Stel een tijd in zodat de schakelaar automatisch weer uit gaat en je kunt weer rustig verder slapen!