Pilat & Pilat

Interieurwereld van de Belt is de grootste woonboulevard in Drenthe waar diverse designmerken worden verkocht waaronder Pilat&Pilat. Pilat&Pilat staat bekend om duurzame, houten meubels die op ambachtelijke wijze gemaakt worden. Kom gezellig langs in onze winkel waar specialisten klaarstaan voor een passend interieuradvies.

Lees meer

12 producten

per pagina

12 producten

per pagina

Pilat&Pilat collectie bij Interieurwereld van de Belt

Pilat&Pilat vindt zijn oorsprong in het Friese Twijzel waar het ooit begon met het opknappen en verkopen van antiek. Sinds de jaren negentig is de familiecollectie een feit, met de focus op eerlijk vakmanschap in de productie van duurzame houten meubels.

Ontdek onze Pilat&Pilat collectie op de website of kom langs in de winkel en laat u inspireren door de unieke ontwerpen. Ook voor interieuradvies bent u bij ons aan het juiste adres. 

Pilat en Pilat tafels

Bij Pilat en Pilat draait het allemaal om familie en daarom geven ze ieder meubelstuk een familienaam. Iedere familie is een verzameling van diverse karakters en dit zie je terug in de tafels. Er worden verschillende houtsoorten gebruikt en geen enkele boom is hetzelfde waardoor iedere tafel uniek is. Daarnaast zijn de tafels geheel naar wens samen te stellen doormiddel van afmeting, onderstel, houtsoort, afwerking, vorm en afmeting.

Eettafel Stien

Eetkamertafel Stien is in 2021 ontworpen door Gjalt Pilat. Deze eettafel verbindt en biedt basis. Het bijzondere aan Stien is de houten kruispoot met stalen delen die terug te zien is in het tafelblad. Eetkamertafel Stien is verkrijgbaar in diverse maten en vormen.

Bekijk eettafel Stien

Eettafel Dirk Jisk

Eetkamertafel Dirk Jisk, ontworpen door Gjalt Pilat, is inmiddels een icoon binnen de collectie. Het ontwerp van de Dirk Jisk kenmerkt zich door haar eenvoud. Dirk Jisk bestaat uit een kenmerkende bladverlijming waarbij het blad in 4 gelijke delen is verdeeld. Ondanks haar eenvoud heeft de tafel talloze mogelijkheden.

Bekijk eettafel Dirk Jisk

Eettafel Tom

Eettafel Tom is in 2018 ontworpen door ontwerper Chris Slutter. De eettafel kenmerkt zich door het bijzondere onderstel, bestaande uit ronde buizen. De tafelbladen zijn aan de zijkanten standaard afgerond (bij het rechthoekige model alleen langs de lange zijdes). 

Bekijk Eettafel Tom

Pilat en Pilat kasten

Pilat en Pilat houdt bij het ontwerp en de productie van hun kasten rekening met langdurig gebruik. De kasten zijn tijdloos waardoor ze levenslang mee kunnen gaan. Pilat en Pilat kasten bieden voor ieder wat wils doordat ze zelf samen te stellen zijn. 

Hangkast Hotze

Hotze is een tijdloze, modulaire kast dat met oog voor detail en zorgvuldig ontworpen is door Gjalt Pilat. De slanke verticale lijnen worden extra benadrukt door de stevige horizontale lijnen. De Hotze is verkrijgbaar in twee maten en diverse opties waardoor de kast geheel naar eigen keuze samen te stellen is. 

Bekijk hangkast Hotze