Pronto Wonen

Op ruim 2.000 m2 staan in geweldige sfeerkamers alles wat Pronto te bieden heeft: een grote collectie hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, kasten en natuurlijk veel accessoires. Voor originele en goedkope meubelen ben je bij Pronto aan het juiste adres. 

Lees meer

780 resultaten

Pagina
per pagina

780 resultaten

Pagina
per pagina

Pronto Wonen collectie bij Interieurwereld van de Belt

Pronto Wonen is dé bestemming voor wie op zoek is naar eigentijdse meubels en trendy accessoires. Met een breed assortiment aan stijlvolle meubelen biedt Pronto Wonen alles wat je nodig hebt om je huis om te toveren tot een waar thuis. Of je nu op zoek bent naar een moderne inrichting of een industriële uitstraling, wij hebben voor ieder wat wils. Laat je inspireren en ontdek de mogelijkheden bij Pronto Wonen Meppel.

HULP NODIG MET JOUW INTERIEUR?

Heb je hulp nodig bij het realiseren van je droominterieur? Dat kan! Bij Pronto Wonen kun je terecht voor gratis interieuradvies. Of je nu gaat voor een compleet nieuwe inrichting of alleen hulp nodig hebt bij een kleine verandering, alles is mogelijk. Plan een afspraak in met één van onze interieurstylisten. Zij zetten al hun kennis van kleuren en materialen in en combineren deze met jouw persoonlijke voorkeuren. 

plan een adviesgesprek

Team Pronto Wonen

Bij Pronto Wonen Meppel hebben wij een hecht en deskundig team. Met jarenlange ervaring staan we klaar om eerlijk advies te geven en jou te helpen bij het realiseren van je woonwensen. Of je nu op zoek bent naar de perfecte bank, hulp nodig hebt bij het inrichten van je huis of advies wilt over kleuren en stoffen. Wij helpen je graag! Samen zorgen we ervoor dat jouw huis helemaal past bij jouw stijl en levensstijl. Met ons team aan je zijde, kun je vol vertrouwen en enthousiasme aan de slag gaan om jouw droominterieur werkelijkheid te maken.