XOOON

Ben je op zoek naar een trendy, opvallend en eigenzinnig totaalconcept voor de woon- en eetkamer in jouw stijl? Dan ben je bij onze XOOON-afdeling aan het juiste adres! Met oog voor detail ontwerpen de designers voor jou het perfecte meubelstuk! Met de uitgebreide stof- en ledercollectie kies je de kleur die past bij je woonstijl en interieur.

Lees meer

547 resultaten

Pagina
per pagina

547 resultaten

Pagina
per pagina

XOOON, van bankstellen en hoekbanken tot complete woonprogramma's

Met XOOON haal je een bijzonder en uniek meubel in huis. Of het nu gaat om een solide basisstuk als een bank of eetkamertafel, of om een leuke trendy fauteuil; kwaliteit telt. Daarom gaan we voor elk XOOON-product op zoek naar de beste materialen! XOOON verwerkt alleen hoogwaardige, duurzame materialen aan zowel de binnen- als buitenzijde van haar producten. Onze stoffen en ledersoorten zijn geselecteerd voor gebruik in heel uiteenlopende woonsituaties en zijn zonder uitzondering getest op slijtvastheid. De warme stoere stof- en leersoorten zijn met zorg uitgekozen en mooi te combineren met onze houten tafels en opbergmeubelen. De bekleding is stevig en onderhoudsvriendelijk, de afwerking zorgvuldig en stijlvol. Behalve aan het materiaal besteden we ook veel aandacht aan het comfort: kasten en dressoirs moeten voldoende opbergruimte bieden en makkelijk openen en sluiten; stoelen, fauteuils en banken moeten goed zitten. De vulling is bovendien zo samengesteld dat het zitcomfort ook op lange termijn gegarandeerd is.

Woonprogramma's

Alle meubelen worden in de XOOON designstudio ontwikkeld en op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd. Zo weet je zeker dat je met XOOON een exclusief en uniek meubel in huis haalt. Op zoek naar een designfauteuil die in het oog springt, of is je interieur toe aan een nieuwe look? Droom je van heerlijk ontspannen op een nieuwe lounge bank of zoek je opvallende, kleurrijke decoratie? Zie hier alvast een voorproefje. Maar echt ondekken doe je natuurlijk in onze winkel. See you XOOON!

Eigentijds en betaalbaar design

Alle producten van XOOON worden in eigen huis ontworpen. Een jong en creatief ontwerpteam laat zich wereldwijd inspireren en vertaalt de ideeën naar eigentijds en betaalbaar design.

Kwaliteit

Alle materialen die XOOON gebruikt worden rechtstreeks bij de leverancier ingekocht. Voor deze materialen worden verwerkt, vindt al de eerste kwaliteitscontrole plaats en die controle wordt vanzelfsprekend voortgezet tijdens en na productie. XOOON heeft in alle productielanden eigen kwaliteitsmanagers in dienst, zodat de kwaliteitscontrole geheel in eigen hand ligt. Alle artikelen worden stuk voor stuk door deze kwaliteitscontroleurs gecheckt voor ze de fabriek verlaten. Zo staan wij garant voor duurzame kwaliteit.