Soundysteem van Spectral cadeau

Ervaar tijdens het Exclusief Design Event de perfecte combinatie van stijlvol design en meesterlijk geluid met Spectral. Bij aankoop van een Spectral kast ontvang je gratis het Spectral BRP1 soundsysteem t.w.v. €999,-*. Upgrade je thuisentertainment en geniet van onzichtbaar geluid en een verbeterde luisterervaring. Laat je verwachtingen overtreffen tijdens ons Exclusief Design Event.

Spectral BRP1

Ontdek ongeëvenaard geluid met het Spectral BRP1 soundsysteem, exclusief ontworpen door Canton® voor Spectral's soundbar tv-meubels. Perfect in harmonie met de veelzijdige Sonos Amp, tilt dit passieve systeem je muziek- en tv-ervaring naar nieuwe hoogten. Geniet van indrukwekkende audiokwaliteit en krachtig tv-geluid, elegant verborgen. Upgrade je thuisentertainment met het Spectral BRP1 soundsysteem en de Sonos Amp voor een audio-ervaring die verwachtingen overtreft.

Thuisbioscoop

Ontdek de ultieme thuisbioscoopervaring zonder zichtbare rommel van speakers, subwoofers en kabels met Spectral! Dit Duitse design merk staat bekend om duurzame, handgemaakte (tv-)meubels, ontworpen om de digitale wereld naadloos in je woonomgeving te integreren. De collectie biedt diverse designs voor het stijlvol opbergen van audio- en videoapparatuur, volledig aanpasbaar aan jouw woonwensen. Kom langs in onze woonwinkel en ontdek alle mogelijkheden van de Spectral kasten.

Spectral Brandstore

Interieurwereld is Spectral Brandstore. Wij weten alle ins- en outs op het gebied van het merk Spectral. Bij Interieurwereld vind je het complete assortiment van Spectral. Heeft dit meubelstuk je aandacht getrokken? Kom dan bij ons in de winkel de tv-meubels van Spectral in het echt bekijken en ervaar daarbij het geluid van de bijpassende soundsystemen. Onze adviseurs helpen graag met het 3D-ontwerpen van een ideale tv-meubel dat bij jou past! Klik hier om een afspraak te maken voor interieuradvies. 

Advies op maat

Wil je alle mogelijkheden ontdekken? Bezoek dan onze Spectral Brand Store en ontdek de complete collectie. Onze ervaren adviseurs staan klaar om je te helpen met persoonlijk advies op maat bij het samenstellen van jouw favoriete Spectral meubel. Zo stemmen we het perfect af op jouw woonwensen en interieurstijl.

Plan direct een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • Ontvang een BRP1 soundsysteem t.w.v. €999,- van Spectral cadeau bij aankoop van een Spectral kast;
  • Niet geldig in combinatie met andere acties;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel.