Stagiair content medewerker webshop

Bij Interieurwereld kun je een overvloed aan variatie verwachten op het gebied van wonen, slapen en accessoires. Als jij geïnteresseerd bent in al deze aspecten en het leuk vindt om stage te lopen in zo’n inspirerende omgeving, dan hoef je niet verder te zoeken! Voor onze marketing- communicatie afdeling zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair. Of je nu op zoek bent naar een meewerkstage of een afstudeerstage, bij ons ben je aan het juiste adres.

Wie zijn wij

Als toonaangevende meubelboulevard aan de A28 tussen Zwolle, Meppel en Hoogeveen, zijn wij de plek waar woonwensen tot leven komen. Met meer dan 70 jaar ervaring bieden wij de mooiste woonmerken, een overvloed aan wooninspiratie en het beste advies. Doe mee met ons enthousiaste team en maak van elke klant een tevreden interieurliefhebber. Samen creëren we unieke interieurs die blijven inspireren. Kom jouw talent en passie voor interieur delen bij Interieurwereld!

Wat je gaat doen

Als stagiair content medewerker bij Interieurwereld speel je een essentiële rol in het creëren en beheren van diverse content voor onze online kanalen. Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van aansprekende en informatieve teksten, het samenstellen van visueel aantrekkelijke content en het optimaliseren van de online aanwezigheid van ons merk. Daarnaast zul je bijdragen aan het vullen van de sociale media kanalen, het maken van foto’s en video’s, het schrijven van blogartikelen en het opzetten van nieuwsbrieven. Je krijgt de kans om jouw creativiteit en schrijftalent in te zetten om een positieve impact te maken op
de online beleving van onze klanten. Bovendien werk je nauw samen met het
marketingteam en krijg je de mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen in een dynamische werkomgeving.

Wie ben jij

  • Je volgt een relevante mbo/hbo opleiding;
  • Je kunt goed samen werken, maar ook zelfstandig taken oppakken is geen probleem;
  • Je bent goed in het schrijven van vlotte, aansprekende teksten;
  • Je kunt relevante content maken;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Je hebt affiniteit met het maken van foto’s en video’s;
  • Je hebt basiskennis van beeldbewerkings- en grafisch ontwerp software als
    Photoshop en InDesign.

Bij Interieurwereld bieden wij een boeiende stageplek waar je deel uitmaakt van ons jonge, enthousiaste marketingteam. We houden rekening met jouw opleiding en bieden je de mogelijkheid om relevante ervaring op te doen. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding die in overeenstemming is met je opleidingsniveau, welke we graag samen bespreken.

Kom jij bij ons stage lopen?

Bij Interieurwereld maken we het sollicitatieproces graag gemakkelijk en snel voor jou. Solliciteren via WhatsApp is mogelijk! Stuur eenvoudig jouw sollicitatie en CV naar +31 522 44 13 46. Stuur jij liever je sollicitatie via de mail? Vul dan het onderstaande sollicitatieformulier in en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort!

Direct solliciteren