Verkoopmedewerker diverse afdelingen

Let op: relevante werkervaring is geen eis! 

Ben jij een verkoper die zich kan verdiepen in de klant door goed te luisteren en ben je dan in staat je klant de juiste woonoplossing te presenteren? Dan ben jij degene die wij zoeken! Voor deze vacature zijn we op zoek naar een fulltime verkoopmedewerker. Relevante werkervaring en opleiding is een pré.

Je werkzaamheden bestaan uit het adviseren van klanten over het inrichten van hun woning en het geven van stylingadviezen. Kennis van tekenprogramma’s als sketch up of navigram is een pré. Met meer dan 50 collega’s van Interieurwereld zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Relevante werkervaring óf een relevante opleiding is een pré (geen eis). We bieden een opleidingstraject aan.

Voor deze functie is het belangrijk dat je

  • Klantvriendelijk en klantgericht bent;
  • Je prettig voelt in een resultaatgerichte werkomgeving;
  • Commercieel inzicht hebt en bij voorkeur ervaring hebt in de Retailbranche;
  • Een goed ontwikkeld gevoel voor woonmode bezit;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal hebt, in woord en geschrift;
  • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau; 
  • Je bent flexibel en bent bereid om ook op zaterdag en een aantal koopzondagen te werken.

Wat wij je kunnen bieden

Wij bieden een salaris met prima arbeidsvoorwaarden die passen bij je ervaring en je niveau. Je komt te werken in een prettige werkomgeving, binnen een hecht team!

Word jij onze nieuwe verkoopmedewerk(st)er?

Je kunt gemakkelijk en snel solliciteren via onze WhatsApp! App jouw sollicitatie en CV met recente foto naar +31 522 44 13 46. Stuur jij liever je sollicitatie via de mail? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in en wie weet tot snel!

Direct solliciteren