Verkoopmedewerker Pronto Wonen Parttime

Bij Pronto Wonen bieden we onze klanten de slimste keuze. We streven naar blije tevreden klanten. Dit doen we door de klanten een welkom gevoel te geven, goed te luisteren naar de wensen en vervolgens de juiste, perfecte woonkeuze te bieden. Natuurlijk tegen de beste prijs. Werken bij Pronto Wonen Meppel betekent dat je onderdeel uitmaakt van het team medewerkers van Interieurwereld van de Belt. Naast Pronto Wonen vind je bij ons de formulers Feelings, Van de Belt Design, Morgana Slapen, Henders en Hazel en XOOON. 

Ben jij onze nieuwe verkoper?

Klantvriendelijkheid en commercieel inzicht zijn in onze zoektocht naar een nieuwe verkoper belangrijker dan ervaring in de meubelverkoop. Wij hebben namelijk onze eigen Pronto Wonen Academy, waar we je alle ins en outs van de meubelbranche leren. Zo ontwikkel je je tot een echte verkoopprofessional! Bij Interieurwereld zijn er genoeg mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. 

Voor de functie van verkoper zijn de volgende eigenschappen belangrijk:

  • Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid, alsmede actief meedenken met de klant
  • Je voelt je prettig in een resultaatgerichte werkomgeving
  • Commercieel inzicht en bij voorkeur ervaring in de Retailbranche
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Bereidheid om op koopavond en in het weekend te werken
  • Een MBO denk- en werkniveau

Je werkzaamheden als verkoper bij Pronto Wonen Meppel

Als verkoper bij Pronto Wonen zorg je ervoor dat iedere klant zich thuis voelt in de winkel. Van de eerste stap in de winkel tot en met de levering van de meubelen: jij zorgt ervoor dat de klant zich welkom voelt en het juiste advies krijgt. Verkoper bij Pronto Wonen is een all-round functie in een dynamische en plezierige werkomgeving.

Dit zijn je belangrijkste werkzaamheden als verkoper:

  • Advies en verkoop en alles wat daarbij komt kijken
  • Bijdragen aan de styling en verzorging van de winkel, zodat het er altijd tip top uitziet
  • Verzorgen van de pricing en signing
  • Algemene balie-werkzaamheden en kassa-handelingen

Solliciteer op de functie verkoper

Kun jij je helemaal vinden in bovenstaand profiel en zie jij jezelf als onze nieuwe verkoopmedewerker? Wij bieden een salaris met prima arbeidsvoorwaarden die passen bij je ervaring en je niveau. Je komt te werken in een prettige werkomgeving, binnen een hecht team!

Word jij onze nieuwe verkoopmedewerk(st)er?

Je kunt gemakkelijk en snel solliciteren via onze WhatsApp! App jouw sollicitatie en CV naar +31 522 44 13 46. Stuur jij liever je sollicitatie via de mail? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in en wie weet tot snel!

Direct solliciteren