Boxspring Ninety nu met €550,- voordeel!

Beste uit de test Consumentenbond!

De Avek boxspring Ninety komt als 'Beste uit de test' van de Consumentenbond! Naast de goede levensduur, scoort Ninety ook als beste uit de test om ligeigenschappen. Daarnaast scoort de Ninety goed voor zij- en buikslapers, ideaal dus.

€550,- voordeel

Om te vieren dat Avek 90 jaar bestaat, ontvang je €550,- voordeel op Boxspring Ninety. Je ontvangt vele extra's zoals een extra dikke topmatras, gratis LED leeslampjes en gratis in- en uitstapverlichting.

Licht in de duisternis

Bij de Avek Boxspring Ninety ontvang je een compleet lichtpakket helemaal cadeau. Het lichtpakket bestaat uit 2 LED leeslampjes voor bevestiging op de achterwand en een set LED in- en uitstapverlichting. De in- en uitstapverlichting wordt via een bewegingsmelder onder het bed automatisch geactiveerd zodra je ’s nachts in of uit bed stapt, waardoor je altijd eenvoudig de weg kunt vinden!⁠

Interieurwereld
Interieurwereld
Interieurwereld

Daarom een Ninety

✔ 'Beste uit de test' van de Consumentenbond

Gratis 2 LED leeslampjes

Gratis 2 LED in- en uitstapverlichting

✔ Hoogste score op ligeigenschappen

✔ Een 8,9 voor levensduur

Boxspring Ninety

Stel boxspring Ninety zelf samen

Er zijn veel keuzes bij boxspring Ninety van Avek. Kies voor een standaard, stevig of extra stevig matras, afhankelijk van je lichaamsbouw en voorkeur. Daarnaast kun je kiezen uit diverse afmetingen:

  • Bedlengtes 200, 210 of 220 cm (zonder meerprijs);
  • Bedbreedtes 80, 90, 100, 140, 160, 180 en 200cm.

Voor de kleur en stof kun je gaan voor hetgeen wat het beste bij jouw smaak en slaapkamer past! Zo stel je gemakkelijk je eigen boxspring Ninety volledig zelf samen.