Ontmoet Luc: Onze inspirerende & creatieve adviseur

Interieurwereld stelt je graag voor aan adviseur Luc van der Maarel, een creatieve expert met unieke ideeën die je kan bijstaan bij elke woonuitdaging. Zijn creatieve processen beginnen aan de tekentafel, nog voordat je jezelf verliest in stoffen en materialen. Hier brengt hij met passie en enthousiasme jouw woonwensen tot leven op papier, die hij door veel ervaring en expertise weet te realiseren tot een ontwerp. 

Of hij nu achter zijn tekentafel zit, op de winkelvloer staat of bij mensen thuis adviseert, Luc valt niet in één hokje te plaatsen. Vanuit huis leerde hij alles over de wereld van tomaten en komkommers, maar zijn ambitie lag toch meer bij het helpen van mensen en het realiseren van hun woonwensen. Een combinatie die goed samenkomt bij Interieurwereld.

"Wat Interieurwereld voor mij uniek maakt, zijn de prachtige en kwalitatief zeer goede collecties, een fijn team van collega's en de ruimte die ik krijg om op mijn manier mooie onderscheidende interieurplannen te maken. Hier kan ik echt mijn passie voor interieur en mensen tot uiting brengen."

"Vanaf de tekentafel creëer ik groots. Mijn plezier ligt in het vormgeven van onderscheidende, creatieve plannen. Door in de schoenen van anderen te staan, transformeer ik ideeën tot prachtige plannen. Voortdurende zelfinspiratie voorkomt herhaling en leidt tot verrassende oplossingen. Mijn werk overstijgt verwachtingen; in de showroom komen ideeën tot leven, tot volwaardige meesterwerken."

Zijn indrukwekkende CV getuigt van een rijke geschiedenis in de wereld van interieurontwerp. Met ruim 30 jaar ervaring met het ontwerpen en inrichten van interieurs, heeft hij een onschatbare kennis opgedaan en denkt hij mee over de kleinste details.Tijdens deze periode heeft hij veel geleerd over de verschillende soorten woonwensen, het uitwerken van complexe schetsen en het verwezenlijken van een harmonieus interieurconcept. Dit kenmerkt Luc ook in zijn persoonlijke aanpak, waarbij hij altijd kiest voor 100% maatwerk en een samenhangend gevoel. Dit laat hij in de showroom zien, maar zijn talent komt pas volledig tot bloei wanneer hij bij je thuis is. Bij binnenkomst beginnen zijn creatieve zintuigen al te tintelen.

Al schetsend vertelt hij over de verschillende mogelijkheden die gerealiseerd kunnen worden in jouw ruimte. Hij brengt je graag op een idee waar nog niet eerder over na is gedacht.

Tekentafel

Klanten hebben Luc vast weleens gespot achter de tekentafel, waar zijn creativiteit rijkelijk vloeit in zijn schetsen. Hij drukt het treffend uit: “Ik kwam met de tekentafel binnen, letterlijk en figuurlijk.” Met zijn uitgebreide ervaring in de branche, sprankelende creativiteit en zijn vakbekwaamheid aan de tekentafel, weet hij ieder concept te verwezenlijken. Of het nu gaat om het creëren en ontwerpen van een hele woning (en het meedenken met de tuin) of het adviseren over een lamp. Hij staat open voor allerlei projecten, maar zijn ware passie ligt in het creëren van grootschalige en uitdagende ontwerpen, bij voorkeur vanaf het allereerste begin. Luc: “Ik ben niet van de kleine gebaren.” Zijn creaties dragen duidelijk zijn eigen stempel, met een nadruk op verbinding en een helder concept erachter. Geen losse plukjes, maar een doordachte samenhang. En 100 procent maatwerk.

Neem gerust een kijkje over zijn schouder terwijl hij druk aan het schetsen is, en je zult versteld staan van zijn deskundigheid, passie voor het vak en vindingrijkheid. Met zijn proactieve instelling en gedurfde keuzes staat hij klaar om zijn eerlijke en waardevolle inzichten te delen. Ook raakt hij extra gemotiveerd als hij mag meedenken bij complexere vraagstukken, zoals de inrichting van een kleine ruimte en het meedenken over een passend interieur dat aansluit bij de persoonlijke wensen en levensstijl.

“Luc brengt met passie en enthousiasme jouw woonwensen tot leven op papier, die hij door veel ervaring en expertise weet te realiseren tot een ontwerp.”

Van concept tot realisatie

Luc neemt voor iedere klant de tijd, voor een goed advies of het uitleggen van zijn schetsen. In de showroom, maar ook bij je thuis. Zijn creativiteit wordt ontwaakt als hij ziet wat de mogelijkheden zijn. “Mijn voldoening zit in het maken van een onderscheidend creatief plan”, vertelt hij.

Of het nu gaat om de woonkamer, keuken, of slaapkamer: het is belangrijk dat je leefruimte naadloos afgestemd wordt op je levensstijl. Daarom denkt hij graag mee over wat je behoeftes zijn en hoe je leven er uitziet. “Ik probeer op een goed moment in de schoenen van mensen te staan en te bedenken wat bij ze zou passen”, legt hij uit. Hierdoor zullen er geen alledaagse ontwerpen uit zijn potlood komen, maar creaties die perfect bij je leven passen. Een ontwerp dat past als een jas.

Zijn inspiratie haalt hij uit alledaagse dingen, van het bezoeken van een stad tot een rondje door je huis. En dat vindt hij ook belangrijk: “Ik moet mezelf blijven inspireren. Anders verzand ik in oplossingen die ik al eerder gedaan heb.” Ook een gesprek in de showroom wekt zijn inspiratie op. “Ik vind het mooi dat mensen de showroom in komen met een soort van idee terwijl ze eigenlijk al aangeven wat ze willen hebben en dat je dan al pratend het idee tot een veel mooier en compleet plan maakt.” Hij biedt dan ook graag een luisterend oor.

Voorstellen Luc - 2 tekeningen

Al schetsend vertelt hij over de verschillende mogelijkheden die gerealiseerd kunnen worden in jouw ruimte. Hij brengt je graag op een idee waar nog niet eerder over na is gedacht. Of het nu de woonkamer, keuken of slaapkamer betreft: jouw leefruimte wordt volledig afgestemd op jouw stijl en behoeften. Dit vergt een unieke en persoonlijke benadering van ontwerpen, waarbij Luc je met plezier begeleidt. Want naast dat hij benieuwd is naar de ruimte en je wensen, is hij ook nieuwsgierig naar jouw leven. Hoe start je de dag? Hoe ziet de dag eruit in jullie keuken? En waar ontbreekt er nog iets? Op deze manier kan hij op maat gemaakte oplossingen bedenken die perfect aansluiten op je leven.

Interieurwereld
Interieurwereld
Interieurwereld

Het werk van Luc

Deze moderne woning in hartje Zwolle, met zijn opvallend hoge plafonds en ligging aan het water, is stijlvol ingericht door onze adviseur Luc. Zijn deskundigheid heeft gezorgd voor een harmonieus en eigentijds interieur dat perfect past bij de moderne architectuur. Ervaar het comfort en de verfijning van deze unieke woonruimte, waar elk detail met zorg is gekozen. 

Door zijn persoonlijke en proactieve aanpak weet hij je te helpen bij verschillende soorten wensen en uitdagingen. Wandel met hem door onze 10.000m2 grote showroom, of ga met hem om tafel zitten om nieuwe woonstijlen en onze uitgebreide collectie te verkennen. Tijdens een kopje koffie gaat er een wereld van wooncreaties voor je open.

Luc gaat graag het gesprek met je aan om te luisteren naar je woonwensen. Of je nu met een blanco canvas de showroom binnenstapt of al specifieke ideeën hebt. Bij hem ben je verzekerd van een uniek, creatief plan dat perfect aansluit op jouw behoeften. 

Wil je meer te weten komen over zijn creatieve aanpak of zijn visie op jouw woonsituatie? Maak dan een afspraak.

Plan een adviesgesprek