€500,- winkelvoordeel op de Original boxspring van Auping

Ervaar het luxueuze slaapcomfort van een hotel in je eigen slaapkamer met een Auping-boxspring. Geniet nu van zachte dromen voor een zachte prijs en ontvang tot €500,- setvoordeel bij aankoop van een complete Original-boxspring*.

Een complete set

Een complete Original-boxspringset bestaat uit een boxspring, gecombineerd met een hoofdbord en één of meerdere matrassen. Je hebt keuze uit:

  1. Een boxspringmatras topper
  2. Een witte matras

Bij aankoop van een complete 2-persoons Original-boxspring ontvang je €500,- winkelvoordeel. Bij aankoop van een complete 1-persoons Original-boxspring ontvang je €250,- winkelvoordeel.

Boxspring Original

De Auping Original is een tijdloze boxspring, met hoogwaardige afwerking en oog voor detail. De subtiele plaatsing van de poten geeft de indruk van zwevend comfort. De gegarandeerde kwaliteit van jouw nachtrust is onze prioriteit.

✔ Geniet van een luxueus hotelgevoel
✔ Optimale ventilatie
✔ Tijdloos design
✔ 35 jaar garantie op de spiraalbodem

Ontdek 'm hier

Nederlands design: Auping

Al ruim 130 jaar werkt Auping aan een goede nachtrust. Auping combineert duurzaamheid en innovatief design. Met veel passie wordt er op een duurzame wijze gewerkt aan het perfecte bed van morgen. Alle producten worden gemaakt met aandacht voor detail, het milieu en de toekomst. Met een Auping bed ben je verzekerd van een goede nachtrust. Met vakmanschap en kwaliteit ontwikkeld en geproduceerd in Nederland.

Auping matrassen

Een matras van Auping is gemaakt met de beste ondersteuning en ventilatie voor een optimale nachtrust. Speciaal opgeleide Auping specialisten kijken en luisteren naar jouw persoonlijke voorkeuren en stemmen een matras perfect af op jouw lichaamsprofiel. De matrassen zijn leverbaar in alle gangbare afmetingen en geschikt voor alle Auping bedden en boxsprings.

PROFESSIONEEL SLAAPADVIES

Persoonlijk en goed advies is belangrijk. Onze speciaal opgeleide Auping slaapexperts weten alles over de juiste slaaphouding. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over de verschillende Auping modellen, materialen, stoffen en kleuren. Maak een afspraak voor slaapadvies in onze gloednieuwe Auping Studio en laat je adviseren door onze slaapexperts. Samen gaan we op zoek naar het perfecte bed voor jou.

Plan direct een afspraak

Digitale slaaptest

Een goede nachtrust is enorm belangrijk, maar helaas niet altijd vanzelfsprekend. Menig mens wordt vermoeid of met spierpijn wakker. Onze speciaal opgeleide slaapexperts helpen je graag om hier verandering in te brengen. Kom proef liggen in onze unieke belevingsstudio en ervaar het belang van correcte ondersteuning tijdens de digitale slaaptest. Bekijk deze video om te zien hoe een SLAAP-DNA® meting werkt.

*Actievoorwaarden:

  • De actie geldt op een complete Original-boxspring;
  • Ontvang €500,- voordeel bij aankoop van een Original-boxspring in de breedtematen 140/160/180/200 cm met een hoofdbord, gestoffeerde matras en topper of witte matras (m.u.v. Revive-matras);
  • Ontvang tot € 250 setvoordeel bij aankoop van een Original-boxspring in de breedtematen 80/90/100/120 cm met een hoofdbord, gestoffeerde matras en topper of witte matras (m.u.v. Revive-matras);
  • Alle vermelde prijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen;
  • Niet geldig voor showroommodellen;
  • Alleen geldig in onze Auping Studio in Rogat-Meppel, niet online;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel.