Slaaptest

Digitale slaaptest

Met de digitale slaaptest kunnen wij door een meting van jouw lichaam het perfecte bed ontwikkelen. Door een postuurmeting, ook wel DNA meting genoemd ontdekken we welk matras of bed het beste bij jou past. Een persoonlijk bed van Interieurwereld verzekert je van een goede nachtrust en optimaal herstel van je lichaam en wervelkolom.

Goede nachtrust is belangrijk

Een goede nachtrust is enorm belangrijk, maar helaas niet altijd vanzelfsprekend. Menig mens wordt vermoeid of met spierpijn wakker. Onze speciaal opgeleide slaapexperts helpen je graag om hier verandering in te brengen. Kom proef liggen in onze unieke belevingsstudio en ervaar het belang van correcte ondersteuning tijdens dedigitale slaaptest.

Beleef het zelf

In onze SLAAP-DNA® belevingsstudio van Ergosleep® kun je het belang van een correcte ondersteuning zelf ervaren. De juiste ondersteuning vormt namelijk de basis van een perfecte nachtrust. Tijdens de 8 minuut durende test wordt jouw persoonlijk slaapprofiel opgemeten.

 • 1

  Hoe slaap je het liefst?

  Om optimaal een persoonlijke slaapprofiel te kunnen bepalen beginnen we vooraf met jouw wensen en/of klachten te inventariseren. Daarnaast brengen we je frequente en favoriete slaaphoudingen in kaart. Een bed dat aansluit op je persoonlijk wensen zorgt ervoor dat je een stuk beter slaapt.

 • 2

  Ga rustig liggen

  In de SLAAP-DNA® belevingsstudio neem je plaats op een speciaal ontwikkeld Ergosleep® bed, zo maak je op comfortabele manier kennis met het SLAAP-DNA® concept. Terwijl jouw lichaam zich ontspant, kom je meer te weten over een goede nachtrust en hoe Ergosleep® dit waar kan maken.

 • 3

  Je SLAAP-DNA® opmeten

  Ondertussen wordt jouw SLAAP-DNA® of persoonlijk slaapprofiel voor verschillende slaaphoudingen opgemeten. Want zelfs als je rustig slaapt, verander je onbewust van houding.

 • 4

  Voel je verschil?

  Na het meten van jouw persoonlijke slaapprofiel, ben je klaar om het verschil tussen een standaard bed en een persoonlijk ingesteld bed te voelen. Op een persoonlijk ingesteld Ergosleep® bed krijgt elk lichaamsdeel de ondersteuning en ruimte die het precies nodig heeft, je voelt volledig gedragen.

 • 5

  De finishing touch

  Als finishing touch doorlopen we samen jouw persoonlijk SLAAP-DNA®. De uitkomst van de test vormt de basis van het persoonlijke slaapadvies. Want hoe kun je je bed het beste samenstellen? Ontdek samen met de slaapspecialist welk lattenbodem, boxspring, matrastype of hoofdkussen het beste bij jou past. Hierbij kun je de aankleding van het bed geheel afstemmen naar je eigen smaak.

HÉT BESTE SLAAPADVIES

Interieurwereld beschikt over een professioneel team van speciaal opgeleide slaapexperts, die alles weten over de juiste slaapoplossing. Je kunt bij ons terecht voor persoonlijk slaapadvies en een digitale slaaptest. Onze deskundige slaapadviseurs Harold, Yvonne en Jeanette staan voor je klaar om het bed van je dromen samen te stellen. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Plan een adviesgesprek

Alle bekende slaapmerken

Interieurwereld van de Belt is dé specialist op het gebied van slapen. Wij bieden diverse topmerken aan zoals: AVEK, Ergosleep , Pullman en Tempur. Naast onze vernieuwde Morgana winkel hebben we ook de nieuwste Auping Studio van Drenthe! Hier ontdek je de gehele collectie van Auping, van bedden tot bed textiel.

Alle slaapmerken