Slaaptest

Slaapadvies nodig? Maak een afspraak bij Morgana Meppel in Interieurwereld!

Een goede nachtrust is niet altijd vanzelfsprekend. Onze slaapadviseurs kunnen jou daarbij helpen! Kom proefslapen in onze unieke slaapcabine en ontdek met de Slaaptest jouw persoonlijke SLAAP-DNA®.

Goede nachtrust is belangrijk, kom langs voor een gratis slaapadvies!

Gemiddeld brengen we acht uur per dag door in bed. In deze acht uur hoort je lichaam tot rust te komen, terwijl het de juiste ondersteuning krijgt. Een goed bed, die de juiste ondersteuning biedt aan jouw lichaam, is dus heel erg belangrijk! Het voorkomt dat je wakker wordt met nek-, schouders- of rugklachten en draagt bij aan een goede nachtrust. Doe je lijf een plezier en kom langs bij Morgana Meppel bij Interieurwereld van de Belt voor gratis Slaaptest! Binnen acht minuten weet je al welk bed bij jou past.

Voordelen van onze digitale slaaptest

✔ Ervaar in 8 minuten wat een goed bed écht voor je doet

✔ Ontdek hoe je lichaam zich ontspant en de juiste houding aanneemt

✔ Ervaar wat goed en gezond slapen betekent met de juiste ondersteuning

✔ Krijg inzicht in hoe je jouw perfecte bed samen kunt stellen

Kom proefliggen in onze slaap-DNA® belevingsruimte

Als je een nieuw bed wilt kopen is het belangrijk dat de lattenbodem met matras of boxspring je gedurende de nacht ondersteunen. Bij Morgana Slapen bij Interieurwereld van de Belt kun je het belang van een juiste ondersteuning aan den lijve ervaren! We nodigen je graag uit voor een gratis slaaptest in onze unieke slaapcabine. Een discrete en rustige ruimte bij Morgana Meppel. We vragen je plaats te nemen op het bed en brengen onder andere je lichaamsbouw, favoriete slaaphouding en lichaamsprofiel in kaart. Het resultaat is een uniek SLAAP-DNA®, persoonlijk en op maat gemaakt. Uitgerust kan de zoektocht naar een het juiste bed beginnen!

Interieurwereld
Interieurwereld
Interieurwereld

Verzekerd van een goede nachtrust

Zodra je bekend bent met je unieke slaapprofiel, kun je écht voelen wat het verschil is tussen een “gewoon” bed en bed volledig afgestemd op je lichaam en slaaphouding. Door jouw SLAAP-DNA® te meten krijg je overal de juiste ondersteuning en ben je verzekerd van een goede nachtrust. Naar aanleiding van jouw unieke slaapprofiel stellen wij de bedbodem in en mag je het zélf ervaren! Daarnaast geven wij je graag advies over de comfort van het matras, een passend ergonomisch hoofdkussen en niet te vergeten het juiste dekbed.

Stel je eigen bed samen

Niet alleen je lichaam, óók je smaak is uniek! Kies je voor een boxspring? Of voor een ledikant met bodems en matrassen? Ook voor een uitgebreide collectie met hoofdborden, stoffen, kleuren en pooten kun je bij Interieurwereld Van de Belt terecht: alle combinaties zijn mogelijk! Zo kan je bed, van binnen en van buiten, helemaal naar jouw wensen worden aangepast. En terwijl je wacht op je nieuwe bed, kun je alvast nadenken hoe je de slaapkamer inricht. Misschien is het wel tijd voor een slaapkamer make-over? Met meer dan 10.000 m2 aan woonplezier vind je een team van woonspecialisten die prefect kunnen helpen om jouw slaapkamer in te richten.

Maak eenvoudig online een afspraak voor slaapdvies, dan maken wij alvast het bed voor je op. We kijken naar je uit, tot snel!