Auping Inizio & Adagio nu 2e matras halve prijs

Haal nu het beste uit je slaap met de Auping Inizio en Adagio matrassen! Je ontvangt je nieuwe matras nu met het 2e matras voor de halve prijs*. Begin de zomer uitgerust en word fris wakker!

Auping Inizio

✔ 18 cm hoog

✔ 3 comfortzones

✔ Veerkrachtig natuurlatex

✔ Zachte Welcompadd® laag

✔ Nu tijdelijk vanaf €595,- nu €446,25 per matras bij aanschaf van 2 matrassen

Auping Inizio

Auping Adagio

✔ 20 cm hoog

✔ 5 comfortzones

✔ Extra ventilerende Vent-tex® laag

✔ Zachte Latex perfo-laag

✔ Nu tijdelijk vanaf €895,- nu €671,25 per matras bij aanschaf van 2 matrassen

Nederlands design: Auping

Al ruim 130 jaar werkt Auping aan een goede nachtrust. Auping combineert duurzaamheid en innovatief design. Met veel passie wordt er op een duurzame wijze gewerkt aan het perfecte bed van morgen. Alle producten worden gemaakt met aandacht voor detail, het milieu en de toekomst. Met een Auping bed ben je verzekerd van een goede nachtrust. Met vakmanschap en kwaliteit ontwikkeld en geproduceerd in Nederland.

Auping matrassen

Een matras van Auping is gemaakt met de beste ondersteuning en ventilatie voor een optimale nachtrust. Speciaal opgeleide Auping specialisten kijken en luisteren naar jouw persoonlijke voorkeuren en stemmen een matras perfect af op jouw lichaamsprofiel. De matrassen zijn leverbaar in alle gangbare afmetingen en geschikt voor alle Auping bedden en boxsprings.

Professioneel slaapadvies

Persoonlijk en goed advies is belangrijk. Onze speciaal opgeleide Auping slaapexperts weten alles over de juiste slaaphouding. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over de verschillende Auping modellen, materialen, stoffen en kleuren. Maak een afspraak voor slaapadvies in onze gloednieuwe Auping Studio en laat je adviseren door onze slaapexperts. Samen gaan we op zoek naar het perfecte bed voor jou.

Plan direct een afspraak

Digitale slaaptest

Een goede nachtrust is enorm belangrijk, maar helaas niet altijd vanzelfsprekend. Menig mens wordt vermoeid of met spierpijn wakker. Onze speciaal opgeleide slaapexperts helpen je graag om hier verandering in te brengen. Kom proef liggen in onze unieke belevingsstudio en ervaar het belang van correcte ondersteuning tijdens de digitale slaaptest. Bekijk deze video om te zien hoe een SLAAP-DNA® meting werkt.

*Actievoorwaarden:

 • Geldig tot en met zondag 21 juli 2024;
 • Ontvang het 2e Inizio en Adagio voor de halve prijs. Voorbeelden:
  • Bij aankoop van twee 90 x 200 cm Inizio matrassen, krijg je 25% voordeel per matras.
  • Bij aankoop van een 180 x 200 cm Adagio matras en een 90 x 210 cm Adagio matras, dan krijg je 25% voordeel per matras.
  • Bij aankoop van een 90 x 200 cm Inizio matras en een 90 x 200 Adagio matras, dan krijg je geen voordeel. Het moeten namelijk dezelfde type matrassen zijn.
 • Geldig in combinatie met het winkelvoordeel van €500,- op de Original boxspring. Hierbij geldt:
  • Inizio op Original boxspring: Het winkelvoordeel van €500,- heeft voorrang op het Inizio voordeel, want de maximale Inizio korting is lager dan 500,-.
  • Adagio op Original boxspring: Het Adagio voordeel heeft voorrang op het winkelvoordeel van €500,-.
  • Beide voordeel-mechanismes zijn niet stapelbaar.
 • Niet geldig in combinatie met andere acties, indien anders vermeld;
 • Vraag naar de voorwaarden in onze winkel.