Gratis poef bij een Caruzzo fauteuil van Leolux

Na een lange dag is het heerlijk om neer te ploffen in fauteuil Caruzzo mét een bijpassende poef. Ontvang nu een gratis poef* bij aankoop van de Caruzzo fauteuil van Leolux. Kies uit poef Forte of poef Fine. Zo zit de fauteuil extra comfortabel!

Stijlvolle fauteuil

Maak kennis met fauteuil Caruzzo, een creatie van de vooraanstaande ontwerper Frans Schrofer voor Leolux. De ontwerpen van Schrofer worden geprezen vanwege hun aandacht voor zowel design als ergonomie, kenmerken die duidelijk naar voren komen in de Leolux Caruzzo fauteuil. Met het Caruzzo-model heeft Schrofer twee prestigieuze designprijzen in de wacht weten te slepen. Deze eigentijdse fauteuil, met zijn hoge rug en draaibare voet, biedt niet alleen een comfortabele zitervaring maar is ook een lust voor het oog.

Fauteuil Caruzzo

Dé Leolux Select Store in de regio

Leolux staat voor mooie en bijzondere designmeubelen, vol zitcomfort en kwaliteit. Dutch design voor wie kiest voor een persoonlijk product, met een verfijnde afwerking. Wij tonen een ruimere collectie in een onze Leolux Store. Wij zijn Leolux-specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken. Benieuwd wat Leolux te bieden heeft? Kom langs bij Interieurwereld en ontdek de Leolux-collectie.

Laat je adviseren

Het interieur is persoonlijk en daarom bieden wij interieuradvies op maat. De Leolux-collectie bevat meer dan duizend opties. De meubelen kunnen op maat gemaakt worden, zodat deze perfect passen bij jouw eigen persoonlijkheid en smaak. Laat je adviseren door één van onze ervaren interieuradviseurs en verrijk jouw interieur met de prachtige meubelen van Leolux. Maak vandaag nog een vrijblijven de afspraak!

Plan direct een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • Geldig van 1 maart tot en met 31 juli 2024;
  • Geldig voor alle uitvoeringen van Caruzzo en de Caruzzo poef;
  • De poef kan uitsluitend worden besteld in dezelfde bekleding als de Caruzzo;
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel.