Leolux

Fauteuil Caruzzo

Vanaf 2.350,00
Levertijd:10-12 weken
Contact
Hulp of advies nodig?

Draaifauteuil Caruzzo is ontworpen door Frans Schrofer. De comfortabele stoel heeft een prachtig design met een opvallende siernaad aan de achterzijde van de kuip. Met de uitgekiende mechaniek bepaal je zelf of je actief en passief zit. De getoonde vanaf prijs is de fauteuil Caruzzo Basic in stof. 

Opties:

  • Verkrijgbaar in diverse stof en leder soorten
  • Binnen- en buitenkant zijn apart te bekleden
  • De aluminium draaivoet is leverbaar in een vier- of vijfpoots uitvoering
  • Poot en voet kunnen uitgevoerd worden in lak
  • Met bijpassende poef (Fine of Forte)
  • Ook verkrijgbaar als Plus variant
  • Zitcomfort: +2 cm 

Interieurwereld: de Leolux Select Store in de regio

Interieurwereld van de Belt is de één van de beperkte aantal dealers in Nederland die zich ‘Leolux Select Store’ mag noemen. Leolux staat voor mooie en bijzondere designmeubelen, vol zitcomfort en kwaliteit. Dutch design voor wie kiest voor een persoonlijk product, met een verfijnde afwerking. Wij tonen een ruimere collectie in een herkenbare Leolux studio. Wij zijn Leolux-specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken. Benieuwd wat Leolux te bieden heeft? Kom langs bij Interieurwereld en ontdek de Leolux-collectie!

Dit meubel is in meerdere uitvoeringen en bekledingen verkrijgbaar. Kom voor uitgebreid advies met eventuele 3D tekening naar onze winkel Rogat-Meppel, of maak een afspraak met onze deskundige adviseurs.

Meer informatie
SKU67318
Lengte90
Breedte78
Hoogte107
Diepte90
Zithoogte45
Zitdiepte53
CategorieFauteuils
MerkLeolux
KleurGroen
MateriaalStof
Woonstijl Design

Tot 7 jaar garantie


I CBW-garantie
Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.


II Premium All in House Service
All in House is een aanvullend full service programma dat de gebruikelijke 2 jaar garantie verlengd naar 5 of 7 jaar volledige garantie op de constructie en op de meeste beschadigingen en vlekken in de bekleding. Zitmeubelen van textiel, worden ter voorkoming van vlekken voorzien van een professioneel textielbeschermingsproduct en voor zitmeubelen van leder of lederlook ontvang je voor de gehele periode, speciaal ontwikkelde verzorgingsproducten.


Lees hier meer over All in House service.

Product tab levering content

Product tab onderhoud content