SLAAP-DNA® dagen bij Morgana

Laat je SLAAP-DNA® meten en geniet van stapelkorting tot -15%!

Het zijn de SLAAP-DNA® dagen bij Morgana! Profiteer van een stapelkorting tot wel 15%* bij de aanschaf van een bedbodem, matras en kussen van Ergosleep®. Bij Morgana begrijpen we dat iedereen zijn eigen unieke slaapbehoeften heeft. Daarom nodigen we je uit voor een gratis SLAAP-DNA® meting. Ontdek een wereld van slaapcomfort en leer hoe we jouw slaapervaring kunnen optimaliseren.

Stapelkorting:

 • 5% stapelkorting op een bedbodem
 • 10% stapelkorting op een matras (i.c.m. bodem)
 • 15% stapelkorting op een hoofdkussen (i.c.m. matras en bodem)

Ieder zijn SLAAP-DNA®, ieder zijn bed

Het lijkt misschien alsof slapen gelijk staat aan ‘niets doen’, maar dat is absoluut niet het geval. Slapen is essentieel voor zowel onze hersenen als ons lichaam. Omdat het ons dagelijks de mogelijkheid biedt om te resetten en onze batterijen op te laden, zowel op psychisch als fysiek vlak. 

Om elke nacht optimaal te kunnen slapen, heeft ons lichaam de juiste ondersteuning nodig. En dit kan worden bereikt met een bed en matras die volledig zijn afgestemd op jouw lichaam en die precies biedt wat jij nodig hebt.
 
Met behulp van de Ergosleep® slaaptest meten wij jouw unieke SLAAP-DNA® om dit te realiseren. Op basis van deze metingen kunnen we jouw bed perfect aanpassen aan jouw lichaam en dat van je partner. Ontdek nu zelf de voordelen van deze unieke en bewezen slaaptechnologie, samen met honderdduizenden andere SLAAP-DNA®-slapers.

Ergosleep® slaaptest

Om ervoor te zorgen dat we je het juiste bed kunnen aanbieden, is het belangrijk dat we je eerst leren kennen. Daarom start ons proces met het vaststellen van jouw persoonlijke SLAAP-DNA®. Jouw SLAAP-DNA® wordt gebaseerd op factoren zoals lichaamsbouw, voorkeursslaaphoudingen en lichaamsprofiel. Deze gegevens worden gemeten en in kaart gebracht in de Ergosleep® Belevingsstudio. Jouw unieke SLAAP-DNA® vormt de kern van het Ergosleep-slaapsysteem. Bekijk deze video om te zien hoe een SLAAP-DNA® meting werkt.

Hoe werkt de slaaptest

HET BESTE SLAAPADVIES

Bij Interieurwereld hebben we een deskundig team van slaapexperts die speciaal zijn opgeleid om je te helpen bij het vinden van de perfecte slaapoplossing. Of je nu behoefte hebt aan persoonlijk slaapadvies of een digitale slaaptest, wij staan voor je klaar. Onze ervaren slaapadviseurs helpen je graag bij het samenstellen van het meest optimale en ondersteunende bed. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Plan direct een afspraak

*Actievoorwaarden:

 • Geldig van 1 april t/m 30 april 2024;
 • Tot 15% stapelkorting op het volledige Ergosleep® assortiment:
  • 5% op bedbodem
  • 10% op matras
  • 15% op kussen
 • Niet geldig in combinatie met andere lopende acties;
 • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel.