Tot €1.500,- voordeel bij TEMPUR®

Geniet deze lente van ultiem comfort! Koop nu een vlak TEMPUR® ARC™ bed en upgrade gratis naar een verstelbaar bed. Je bespaart tot wel €1.500,-*! Kom langs en geniet van het ultieme comfort.

Hét bed voor jou

Ontdek de nieuwe TEMPUR Arc™ beddencollectie voor een luxueuze slaapervaring. Volledig aanpasbaar aan jouw voorkeuren, van bedbodem tot hoofdbord en kleur, biedt dit bed de ultieme ondersteuning voor elk TEMPUR® matras. Dankzij het flexibele en duurzame ontwerp groeit het mee met jouw veranderende behoeften en stijl. Kies voor comfort en elegantie - slaap beter op een bed dat écht bij je past!

TEMPUR Arc™

TEMPUR® collectie bij Interieurwereld van de Belt

Bij Interieurwereld van de Belt in Meppel vind je de uitgebreide collectie van TEMPUR®. De TEMPUR® slaapcollectie van Interieurwereld bestaat onder andere uit: bedbodems, matrassen, hoofdkussens, bedtextiel en hoofdborden. 

Ontdek onze TEMPUR® slaapcollectie op onze website of kom proefliggen bij ons in de winkel en laat je adviseren door onze specialisten.

Waarom TEMPUR®?

TEMPUR® is een bekend merk op het gebied van slaapcomfort en staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten. De belangrijkste reden om voor TEMPUR® te kiezen is het innovatieve materiaal waaruit de matrassen en kussens zijn gemaakt. Het TEMPUR®-materiaal is ontwikkeld door de NASA om astronauten te ondersteunen tijdens de lancering. Het materiaal vormt zich naar het lichaam van de gebruiker, waardoor het de druk op het lichaam gelijkmatig verdeelt en zorgt voor een optimale ondersteuning van de wervelkolom en gewrichten. Dit zorgt voor een comfortabele slaaphouding en kan bijdragen aan een betere nachtrust en minder rug- en nekklachten.

Kwaliteit van TEMPUR®

TEMPUR® blijft zich bezighouden met innovaties en aanpassingen, echter is er na meer dan 30 jaar een ding niet verandert: de inzet voor kwaliteit. Het maken van een TEMPUR® matras vraagt 60 uur, in deze uren worden 67 kwaliteitscontroles uitgevoerd door verschillende specialisten. Daarnaast biedt TEMPUR® 10-jaar garantie op alle matrassen, zo kun je er zeker van zijn dat je ultieme kwaliteit krijgt als je een TEMPUR® koopt.

Professioneel slaapadvies

Een goede nachtrust is van groot belang voor je algemene gezondheid en welzijn. Een goed bed en matras zijn daarom essentieel. Bij Interieurwereld van de Belt kun je terecht voor professioneel slaapadvies op maat. Onze speciaal opgeleide slaapexperts weten alles over de juiste slaaphouding. Maak een afspraak voor slaapadvies en laat je adviseren door onze slaapexperts!

Plan direct een afspraak

Digitale slaaptest

Met de digitale slaaptest kunnen wij door een meting van jouw lichaam het perfecte bed ontwikkelen. Door een digitale analyse ontdekken we welk matras of bed het beste bij jou past. Een persoonlijk bed van Interieurwereld verzekert je van een goede nachtrust en optimaal herstel van je lichaam en wervelkolom.

Meer informatie

*Actievoorwaarden:

 • Geldig van 29 maart tot en met 31 mei 2024;
 • Bij aankoop van een vlak TEMPUR® ARC™ bed en upgrade gratis naar een verstelbaar bed;
 • Het voordeel loopt maar liefst op tot €1.500,-:
  • €1.500,- op 2-persoons verstelbare bedbodems
   €950,- op bedbodems van 140 cm breed
   €750,- op 1-persoons verstelbare bedbodems tot 100 cm breed
 • Niet inwisselbaar tegen contant geld;
 • Vraag naar de voorwaarden in de winkel.