Ontwerp jouw ideale tv-meubel op maat

Een tv-meubel op maat is dé perfecte oplossing als je op zoek bent naar een meubel dat precies past bij jouw interieurstijl, behoeften en kamerindeling. Met een tv-meubel op maat werk je kabels en apparatuur netjes weg en haal je tegelijkertijd een stijlvolle eyecatcher in huis. Bij Interieurwereld van de Belt 3D-ontwerpen en monteren we graag jouw ideale tv-meubel. Alles is mogelijk! In deze blog vind je foto’s van blije klanten die bij Interieurwereld een tv-meubel op maat hebben laten ontwerpen. Laat je inspireren en ontdek de mogelijkheden! 

Zwevend tv-meubel

Houd je van een minimalistische, moderne en strakke uitstraling in je interieur? Dan is een zwevend tv-meubel vast iets voor jou! Dit type meubel heeft geen pootjes en wordt aan de muur gemonteerd, waardoor het lijkt alsof het zweeft. Dit geeft een ruimtelijk gevoel in de woonkamer. Een ander groot voordeel is dat je er makkelijk met een (robot)stofzuiger onderlangs kan.

Interieurwereld
Interieurwereld
Interieurwereld

Staand tv-meubel

Naast een zwevend meubel kun je natuurlijk ook kiezen voor het klassieke staande model. Een staand tv-meubel is een meubelstuk wat op de grond staat waarop je je televisie kunt plaatsen en andere media-apperatuur in op kunt bergen. Het grote voordeel van een tv-meubel op pootjes is dat je hem gemakkelijk kan verplaatsen. Hierdoor heb je meer flexibiliteit in de inrichting van je kamer. 

Geïntegreerd audiosysteem

Werk je soundsysteem netjes weg en ga voor een tv-meubel met speakerdoek en geïntegreerde soundbar. De klep met speakerdoek is gemaakt van een speciale akoestische stof. Zo geniet je van het optimale geluid zonder apparatuur in zicht. Een tv-meubel op maat is bij Interieurwereld leverbaar inclusief Sonos of Canton BRA soundsysteem. Zowel de soundbar als de subwoofer kunnen netjes worden weggewerkt in de door ons op maat ontworpen meubels. Kies daarbij voor een in hoogte verstelbare adapter, zodat de soundbar een ideale hoogte heeft voor de beste geluidsbeleving. 

Interieurwereld
Interieurwereld
Interieurwereld

Led-verlichting

Kies een meubel met zachte achtergrond verlichting voor een extra sfeervolle en stijlvolle look in huis. De onzichtbaar ingebouwde LED-strip aan de achterkant van het meubel geeft een warm licht op de muur en verlicht de contouren van het meubel. Zo worden de avondjes voor de buis nog gezelliger! 

Spectral brandstore

De tv-meubels in deze blog zijn van het Duitse designmerk Spectral. Als trotse Spectral brandstore biedt Interieurwereld van de Belt het complete assortiment van dit Duitse designmerk. Onze kennis van het merk stelt ons in staat om je alle ins- en outs ervan te vertellen en je te helpen bij het ontwerpen van jouw ideale meubel. Met behulp van een speciaal 3D tekenprogramma zie je jouw droom tv-meubel meteen tot leven komen! Heeft een meubel in deze blog je aandacht getrokken? Bekijk de tv-meubels van Spectral in onze winkel en ervaar het geluid van de bijpassende soundsystemen.

Spectral tv-meubelen
 

Tv-meubel op maat

Bij Interieurwereld van de Belt ben je aan het juiste adres voor het ideale tv-meubel op maat! Ontdek, naast de kasten van Spectral, ons ruime aanbod aan design kasten van merken als Novamobili, Pastoe, Hülsta, Beek, Castelijn en Interstar. Het team van ervaren interieurontwerpers staat voor je klaar om je te helpen bij het ontwerpen van een tv-meubel op maat dat perfect past bij jouw stijl en wensen.

Maak een afspraak