Interstar

Het Nederlandse merk Interstar onderscheidt zich door het gebruik van verfijnde vormen, de kleine details en de vindingrijkheid voor prachtige designs van de ontwerpers. Het team van Interstar staat voor vakmanschap met hoogwaardige kwaliteit. Naast de zwevende kasten en kastenwanden op maat levert dit stijlvolle merk ook diverse losse kastoplossingen. Deze solitaire meubelstukken zijn er in vele soorten en maten. 

Lees meer

10 producten

per pagina

10 producten

per pagina

Interstar meubelen op maat

De collectie van Interstar is eindeloos..

Zoek je een dressoir, bergkast, TV-meubel of toch liever een boekenkast: bijna alles is mogelijk! Onze interieurontwerper ontwerpt samen met jou je ideale droomkast. Met ons eigen computertekenprogramma kun je de kast in 3D bekijken alsof deze in jouw kamer staat.

Passend in uw huis

De kracht van Interstar!

Interstar heeft standaard meer dan 20 kleuren en is daarom makkelijk toepasbaar in elk interieur. Ook kun je kiezen uit meerdere front afwerkingen of een andere greep. Zo maken we de kast op maat, dé kast van jouw dromen.

Om een greep van de mogelijkheden te laten zien, hebben we een kastoverzicht gemaakt, hier zie je voorbeelden uit de praktijk. Maar zoals gezegd: er zijn talloze mogelijkheden, iedere situatie, ieder interieur én iedere klant vraagt om een eigen, unieke oplossing.

De kasten worden met de meeste zorg vervaardigd. De montage van de meubelen gebeurt uiteraard door onze gekwalificeerde monteurs.